AK Parti Çanakkale İl Başkanı Makas'dan İsrail'e Boykot Çağrısı

GÜNDEM 08.11.2023 - 16:28, Güncelleme: 08.11.2023 - 16:28
 

AK Parti Çanakkale İl Başkanı Makas'dan İsrail'e Boykot Çağrısı

AK Parti Çanakkale İl Başkanı, İsrail'in Gazze saldırılarına karşı boykot çağrısı yaparak kalıcı çözüm için mücadele çağrısında bulundu.

Çanakkale İl Başkanı Naim Makas, Ezine İlçe Yönetim Kurulu Toplantısı'na katıldı ve burada İlçe Başkanı Egemen Canbaz, Yönetim Kurulu Üyeleri, Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel, Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu ve İl Genel Meclis Üyesi Murat Yahya Sezgin ile bir araya geldi. Toplantıda İsrail'in Gazze'ye yönelik acımasız saldırılarına karşı güçlü bir tepki gösterildi. Makas, "Tüm insanlık değerlerini çiğneyen, kadınların, çocukların, yaşlıların ve masum sivillerin hedef alındığı Gazze'deki acımasız saldırıları kınıyoruz. Akan kanın durdurulması için milletçe büyük bir mücadele yürütüyoruz." ifadelerini kullandı. İl Başkanı Naim Makas, İl Başkan Yardımcılarıyla gerçekleştirdiği toplantıda, "Gazze'de açlıkla ve ağır bombardımanla karşı karşıya kalan insanlar var. Binlerce sivilin hedef alındığı bu katliamın durdurulması ve kalıcı bir çözüm bulunması, şu anda en önemli insanlık meselesidir. Siyonist İsrail'in hak ettiği cezayı alması için kararlı bir mücadele veriyoruz" şeklinde konuştu. Ayrıca, "AK Parti Belediyeleri olarak İsrail'i destekleyen markaları boykot etme kararı aldık. Siyonist İsrail ve bağlantılı marka ve ürünleri boykot etmeye davet ediyoruz. Bu utanç verici saldırılara karşı sessiz kalmayacağız. Filistin'in başkenti Kudüs'ün tam bağımsızlığı sağlanana kadar mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi. 
AK Parti Çanakkale İl Başkanı, İsrail'in Gazze saldırılarına karşı boykot çağrısı yaparak kalıcı çözüm için mücadele çağrısında bulundu.

Çanakkale İl Başkanı Naim Makas, Ezine İlçe Yönetim Kurulu Toplantısı'na katıldı ve burada İlçe Başkanı Egemen Canbaz, Yönetim Kurulu Üyeleri, Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel, Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu ve İl Genel Meclis Üyesi Murat Yahya Sezgin ile bir araya geldi.

Toplantıda İsrail'in Gazze'ye yönelik acımasız saldırılarına karşı güçlü bir tepki gösterildi. Makas, "Tüm insanlık değerlerini çiğneyen, kadınların, çocukların, yaşlıların ve masum sivillerin hedef alındığı Gazze'deki acımasız saldırıları kınıyoruz. Akan kanın durdurulması için milletçe büyük bir mücadele yürütüyoruz." ifadelerini kullandı.

İl Başkanı Naim Makas, İl Başkan Yardımcılarıyla gerçekleştirdiği toplantıda, "Gazze'de açlıkla ve ağır bombardımanla karşı karşıya kalan insanlar var. Binlerce sivilin hedef alındığı bu katliamın durdurulması ve kalıcı bir çözüm bulunması, şu anda en önemli insanlık meselesidir. Siyonist İsrail'in hak ettiği cezayı alması için kararlı bir mücadele veriyoruz" şeklinde konuştu.

Ayrıca, "AK Parti Belediyeleri olarak İsrail'i destekleyen markaları boykot etme kararı aldık. Siyonist İsrail ve bağlantılı marka ve ürünleri boykot etmeye davet ediyoruz. Bu utanç verici saldırılara karşı sessiz kalmayacağız. Filistin'in başkenti Kudüs'ün tam bağımsızlığı sağlanana kadar mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi. 

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir