109 2
109

Afgan Göçmen Kaçakçılığı Operasyonunda 92 Kaçak Yakalandı

ASAYİŞ 16.09.2023 - 13:40, Güncelleme: 16.09.2023 - 13:40
 

Afgan Göçmen Kaçakçılığı Operasyonunda 92 Kaçak Yakalandı

Çanakkale'de düzenlenen operasyonlarda 92 Afganistanlı kaçak göçmen kurtarıldı, organizatör gözaltına alındı.

Ezine ilçesinde gerçekleştirilen iki ayrı operasyonla, Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, göçmen kaçakçılığına yönelik önemli bir başarı elde etti. İki ayrı kamyonet içinde toplam 92 Afganistan uyruklu kaçak göçmen yakalandı. Bu operasyonlar, göçmen kaçakçılığına karşı kararlı bir mücadele örneği olarak kayda geçti. Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Tavaklı iskelesi mevkiinde düzenledikleri operasyonlarla, göçmen kaçakçılığına büyük bir darbe vurdu. İki kamyonetin içinde yakalanan 92 kaçak göçmen, güvenli bir şekilde kurtarıldı. Operasyonların başarısıyla birlikte organizatör Ç.Y. gözaltına alındı ve hukuki işlemleri başlatıldı. Operasyonlarda ele geçen 17 SE 310 ve 34 FNR 531 plakalı kamyonetler, yedi emin deposuna çekildi. Ayrıca, 2 bot motoru, 1 bot ve 50 litre benzin de ele geçirildi. Organizatör Ç.Y'nin jandarmadaki işlemleri sürerken, 92 kaçak göçmenin işlemleri tamamlandığında Ayvacık ilçesinde bulunan Yabancıları Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edilecekler. Bu operasyonlar, göçmen kaçakçılığına karşı kararlı bir mücadelede atılan önemli adımlardan sadece biridir. Jandarma ekipleri, ülkenin güvenliğini sağlama konusundaki kararlılıklarını sürdürmekte ve kaçak göçmenlerin yaşadığı tehlikeli koşulları sonlandırmak için çalışmalarına devam etmektedir.
Çanakkale'de düzenlenen operasyonlarda 92 Afganistanlı kaçak göçmen kurtarıldı, organizatör gözaltına alındı.

Ezine ilçesinde gerçekleştirilen iki ayrı operasyonla, Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, göçmen kaçakçılığına yönelik önemli bir başarı elde etti. İki ayrı kamyonet içinde toplam 92 Afganistan uyruklu kaçak göçmen yakalandı. Bu operasyonlar, göçmen kaçakçılığına karşı kararlı bir mücadele örneği olarak kayda geçti.

Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Tavaklı iskelesi mevkiinde düzenledikleri operasyonlarla, göçmen kaçakçılığına büyük bir darbe vurdu. İki kamyonetin içinde yakalanan 92 kaçak göçmen, güvenli bir şekilde kurtarıldı. Operasyonların başarısıyla birlikte organizatör Ç.Y. gözaltına alındı ve hukuki işlemleri başlatıldı.

Operasyonlarda ele geçen 17 SE 310 ve 34 FNR 531 plakalı kamyonetler, yedi emin deposuna çekildi. Ayrıca, 2 bot motoru, 1 bot ve 50 litre benzin de ele geçirildi. Organizatör Ç.Y'nin jandarmadaki işlemleri sürerken, 92 kaçak göçmenin işlemleri tamamlandığında Ayvacık ilçesinde bulunan Yabancıları Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edilecekler.

Bu operasyonlar, göçmen kaçakçılığına karşı kararlı bir mücadelede atılan önemli adımlardan sadece biridir. Jandarma ekipleri, ülkenin güvenliğini sağlama konusundaki kararlılıklarını sürdürmekte ve kaçak göçmenlerin yaşadığı tehlikeli koşulları sonlandırmak için çalışmalarına devam etmektedir.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir