Acil Sağlık Hizmetleri Personellerine Güncelleme Eğitimi

SAĞLIK 01.08.2023 - 01:07, Güncelleme: 01.08.2023 - 01:07
 

Acil Sağlık Hizmetleri Personellerine Güncelleme Eğitimi

İl Ambulans Servisi Başhekimliği tarafından düzenlenen eğitimde 112 personelleri, sahada karşılaşılabilecek vaka örneklerini uygulamalı olarak öğrendi.

İl Sağlık Müdürlüğü, 27 ve 28 Temmuz 2023 tarihlerinde İl Ambulans Servisi Başhekimliği Eğitim Birimi tarafından 112’de görev yapan Acil Sağlık Hizmetleri personellerine yönelik Temel Modül Güncelleme Eğitimi düzenledi. Eğitime 8 kişi katıldı ve 2 gün boyunca sahada karşılaşılabilecek vaka örnekleri uygulamalı olarak gösterildi. Eğitim sayesinde katılımcılar, acil durumlarda daha etkin ve hızlı bir şekilde müdahale etme becerilerini geliştirdi. İl Ambulans Servisi Başhekimliği Eğitim Birimi, düzenlenen etkinlikle personellerin güncel tıbbi bilgilere ve acil durum müdahale yöntemlerine hakim olmalarını sağlamayı hedefledi. Emeği geçen tüm katılımcılar ve eğitmenlere teşekkür edilerek, acil sağlık hizmetlerinin kalitesinin artırılması ve halka daha etkili hizmet sunulması amaçlandı. İl Sağlık Müdürlüğü, gelecekte de benzer eğitimlerin düzenlenmeye devam edeceğini vurgulayarak, daha fazla personelin faydalanmasının hedeflendiğini belirtti.   Çanakkale TV
İl Ambulans Servisi Başhekimliği tarafından düzenlenen eğitimde 112 personelleri, sahada karşılaşılabilecek vaka örneklerini uygulamalı olarak öğrendi.

İl Sağlık Müdürlüğü, 27 ve 28 Temmuz 2023 tarihlerinde İl Ambulans Servisi Başhekimliği Eğitim Birimi tarafından 112’de görev yapan Acil Sağlık Hizmetleri personellerine yönelik Temel Modül Güncelleme Eğitimi düzenledi. Eğitime 8 kişi katıldı ve 2 gün boyunca sahada karşılaşılabilecek vaka örnekleri uygulamalı olarak gösterildi. Eğitim sayesinde katılımcılar, acil durumlarda daha etkin ve hızlı bir şekilde müdahale etme becerilerini geliştirdi. İl Ambulans Servisi Başhekimliği Eğitim Birimi, düzenlenen etkinlikle personellerin güncel tıbbi bilgilere ve acil durum müdahale yöntemlerine hakim olmalarını sağlamayı hedefledi. Emeği geçen tüm katılımcılar ve eğitmenlere teşekkür edilerek, acil sağlık hizmetlerinin kalitesinin artırılması ve halka daha etkili hizmet sunulması amaçlandı. İl Sağlık Müdürlüğü, gelecekte de benzer eğitimlerin düzenlenmeye devam edeceğini vurgulayarak, daha fazla personelin faydalanmasının hedeflendiğini belirtti.

 
Çanakkale TV

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir