109 2
109

1915 Çanakkale köprüsünden kar manzaraları

YAŞAM 10.01.2024 - 15:11, Güncelleme: 10.01.2024 - 15:11
 

1915 Çanakkale köprüsünden kar manzaraları

1915 Çanakkale Köprüsü ve sahildeki beyaz örtü aynı kareye yansıyınca, ortaya eşsiz manzara çıktı. Vatandaşlar bol bol fotoğraf çekildi.

Çanakkale’de etkili olan kar yağışının ardından 1915 Çanakkale Köprüsü ve sahildeki beyaz örtü aynı kareye yansıyınca, ortaya eşsiz manzara çıktı. 1915 Çanakkale Köprüsü kar manzarasıyla büyülerken, kartpostallık görüntüler oluştu. Meteorolojinin dün Çanakkale için verdiği kar ve fırtına uyarısı il merkezi başta olmak üzere ilçelerde de etkili oldu. Lapseki ilçesinde de kar yağışı etkili oldu. İlçe beyaz örtüyle kaplandı. Kar yağışının ardından 1915 Çanakkale Köprüsü ve sahildeki beyaz örtü aynı kareye yansıyınca, ortaya eşsiz manzara çıktı. 1915 Çanakkale Köprüsü kar manzarasıyla büyülerken, ortaya kartpostallık görüntüler çıktı.
1915 Çanakkale Köprüsü ve sahildeki beyaz örtü aynı kareye yansıyınca, ortaya eşsiz manzara çıktı. Vatandaşlar bol bol fotoğraf çekildi.

Çanakkale’de etkili olan kar yağışının ardından 1915 Çanakkale Köprüsü ve sahildeki beyaz örtü aynı kareye yansıyınca, ortaya eşsiz manzara çıktı. 1915 Çanakkale Köprüsü kar manzarasıyla büyülerken, kartpostallık görüntüler oluştu.

Meteorolojinin dün Çanakkale için verdiği kar ve fırtına uyarısı il merkezi başta olmak üzere ilçelerde de etkili oldu. Lapseki ilçesinde de kar yağışı etkili oldu. İlçe beyaz örtüyle kaplandı.

Kar yağışının ardından 1915 Çanakkale Köprüsü ve sahildeki beyaz örtü aynı kareye yansıyınca, ortaya eşsiz manzara çıktı. 1915 Çanakkale Köprüsü kar manzarasıyla büyülerken, ortaya kartpostallık görüntüler çıktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir