109 2
109

15 Temmuz'da Şehitler Abidesi'nde anma programı

GÜNDEM 16.07.2023 - 00:44, Güncelleme: 16.07.2023 - 00:44
 

15 Temmuz'da Şehitler Abidesi'nde anma programı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü için Şehitler Abidesi’nde anma programı yapıldı. Programa protokol ve vatandaşlar katıldı.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle Çanakkale Valiliği ve Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı tarafından Şehitler Abidesi'nde anma programı düzenlendi. Programa, Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, askeri ve sivil protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Program, Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Ardından temsili şehit mezarlıklarına karanfil bırakıldı. Programın devamında Şehitler Abidesi'ndeki camide şehitler için Kuran-ı Kerim tilaveti ve dua okundu. Programda konuşan Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, 15 Temmuz hain darbe girişimini unutturmayacaklarını ve bu girişime karşı kahramanca mücadele edenleri anlatacaklarını söyledi. Aktaş, "O kahramanların sayesinde bugün Türkiye Yüzyılını yaşıyoruz. Onları unutturmamak için çeşitli etkinliklerle bugünü anıyoruz. Bu etkinliklerden birisi de Cumhuriyetin önsözünün yazıldığı, Çanakkale Zaferi'nin yaşandığı bu kutsal topraklarda dua etmek, şehitlerimizi anmak için bulunuyoruz. Başta Anafartalar Kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyoruz. Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde ve liderliğinde hiçbir zaman bu hainlere hangi amaçla olursa olsun, hiçbir terör örgütüne geçit vermeyeceğimizi haykırıyoruz, haykırmaya devam edeceğiz. Unutmayacağız, unutturmayacağız" dedi. Anma programı, okunan duaların ardından katılımcılara pilav ikram edilmesiyle sona erdi.
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü için Şehitler Abidesi’nde anma programı yapıldı. Programa protokol ve vatandaşlar katıldı.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle Çanakkale Valiliği ve Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı tarafından Şehitler Abidesi'nde anma programı düzenlendi. Programa, Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, askeri ve sivil protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Program, Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Ardından temsili şehit mezarlıklarına karanfil bırakıldı. Programın devamında Şehitler Abidesi'ndeki camide şehitler için Kuran-ı Kerim tilaveti ve dua okundu.

Programda konuşan Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, 15 Temmuz hain darbe girişimini unutturmayacaklarını ve bu girişime karşı kahramanca mücadele edenleri anlatacaklarını söyledi. Aktaş, "O kahramanların sayesinde bugün Türkiye Yüzyılını yaşıyoruz. Onları unutturmamak için çeşitli etkinliklerle bugünü anıyoruz. Bu etkinliklerden birisi de Cumhuriyetin önsözünün yazıldığı, Çanakkale Zaferi'nin yaşandığı bu kutsal topraklarda dua etmek, şehitlerimizi anmak için bulunuyoruz. Başta Anafartalar Kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyoruz. Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde ve liderliğinde hiçbir zaman bu hainlere hangi amaçla olursa olsun, hiçbir terör örgütüne geçit vermeyeceğimizi haykırıyoruz, haykırmaya devam edeceğiz. Unutmayacağız, unutturmayacağız" dedi.

Anma programı, okunan duaların ardından katılımcılara pilav ikram edilmesiyle sona erdi.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir