109 2
109

Meşaleler Çanakkale şehitleri için yandı

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.03.2024 - 22:37, Güncelleme: 19.03.2024 - 01:05
 

Meşaleler Çanakkale şehitleri için yandı

Çanakkale’de 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109’uncu yıldönümünde fener alayı düzenlendi.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109’uncu yıldönümü nedeniyle kentte gün boyunca Cumhuriyet Meydanı ve Şehitler Abidesi’nde etkinlikler düzenlendi. Akşam saat 20.45’te ise Çanakkale Valiliği koordinasyonunda fener alayı düzenlendi. Binlerce kişi, Çanakkale sokaklarında ellerinde meşalelerle “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” sloganı atıp, İzmir Marşı ve 10’uncu Yıl Marşı’nı söyleyerek yürüdü.  Yürüyüşe Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.  Dev Türk bayrağının da açıldığı fener alayı, Cumhuriyet Meydanı, Demiricoğlu, İnönü Caddesi, Piri Reis Caddesi ve Kayserili Ahmet Paşa Caddesi’nin ardından iskele meydanında sona erdi. Haber videosu için tıklayın: https://www.instagram.com/reel/C4q9AVpoy4C/?igsh=MTM0YTY3azdxamhtYg==
Çanakkale’de 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109’uncu yıldönümünde fener alayı düzenlendi.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109’uncu yıldönümü nedeniyle kentte gün boyunca Cumhuriyet Meydanı ve Şehitler Abidesi’nde etkinlikler düzenlendi. Akşam saat 20.45’te ise Çanakkale Valiliği koordinasyonunda fener alayı düzenlendi.

Binlerce kişi, Çanakkale sokaklarında ellerinde meşalelerle “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” sloganı atıp, İzmir Marşı ve 10’uncu Yıl Marşı’nı söyleyerek yürüdü. 

Yürüyüşe Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı. 

Dev Türk bayrağının da açıldığı fener alayı, Cumhuriyet Meydanı, Demiricoğlu, İnönü Caddesi, Piri Reis Caddesi ve Kayserili Ahmet Paşa Caddesi’nin ardından iskele meydanında sona erdi.

Haber videosu için tıklayın: https://www.instagram.com/reel/C4q9AVpoy4C/?igsh=MTM0YTY3azdxamhtYg==

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir