109 2
109

Geyikli'de ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Araştırma Merkezi Açılıyor

EĞİTİM (HM) - Haber Merkezi | 31.01.2024 - 14:40, Güncelleme: 31.01.2024 - 15:39
 

Geyikli'de ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Araştırma Merkezi Açılıyor

Geyikli'de Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesine ek Araştırma Merkezi açılacak.

Geyikli'de açılıcak olan ek merkezde; Zeytin ve Zeytinyağı Araştırma Merkezi, Hayvansal Araştırma ve Uygulama Birimi, Biyoteknoloji Tarım Uygulamaları Merkezi, Bitki Islahı Araştırma Merkezi, Fidan ve Tohumluk Araştırma Merkezi yer alacak.     Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Dinçay Köksal, Genel Sekreter Oğuz Ünal, Rektör Danışmanı Öğr.Gör. Mustafa İlker Gülcemal,  Yapı İşleri Teknik Daire Başkanı Sinan Karabulgu ile birlikte fakülte birimi için yer tespiti yapıldı.      Üniversite ve Geyikli Belediyesi arasında yapılacak olan protokol ile çalışmalar başlayacak.    
Geyikli'de Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesine ek Araştırma Merkezi açılacak.

Geyikli'de açılıcak olan ek merkezde; Zeytin ve Zeytinyağı Araştırma Merkezi, Hayvansal Araştırma ve Uygulama Birimi, Biyoteknoloji Tarım Uygulamaları Merkezi, Bitki Islahı Araştırma Merkezi, Fidan ve Tohumluk Araştırma Merkezi yer alacak.

 
 
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Dinçay Köksal, Genel Sekreter Oğuz Ünal, Rektör Danışmanı Öğr.Gör. Mustafa İlker Gülcemal,  Yapı İşleri Teknik Daire Başkanı Sinan Karabulgu ile birlikte fakülte birimi için yer tespiti yapıldı.
 
 
 Üniversite ve Geyikli Belediyesi arasında yapılacak olan protokol ile çalışmalar başlayacak.
 
 

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir