Gelibolu’da bir kişi evinde ölü bulundu

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.04.2024 - 19:41, Güncelleme: 12.04.2024 - 22:27
 

Gelibolu’da bir kişi evinde ölü bulundu

Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde 62 yaşındaki şahıs evinde ölü bulundu.

Gelibolu ilçesi Yazıcızade Mahallesinde yaşayan Hayrettin Dengin’den yakınları bir süredir haber alamayınca durumu polise bildirdi. Hayrettin Dengin’in yaşadığı eve polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Eve giren polis ekipleri, Hayrettin Dengin’i hareketsiz bir şekilde buldu.  Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde Dengin’in hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yeri ve Savcılık incelemesinin ardından Hayrettin Dengin’in cenazesi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Dengin’in cenazesi, Çanakkale Adli Tıp Şube Müdürlüğüne gönderildi.
Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde 62 yaşındaki şahıs evinde ölü bulundu.

Gelibolu ilçesi Yazıcızade Mahallesinde yaşayan Hayrettin Dengin’den yakınları bir süredir haber alamayınca durumu polise bildirdi. Hayrettin Dengin’in yaşadığı eve polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Eve giren polis ekipleri, Hayrettin Dengin’i hareketsiz bir şekilde buldu. 

Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde Dengin’in hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yeri ve Savcılık incelemesinin ardından Hayrettin Dengin’in cenazesi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Dengin’in cenazesi, Çanakkale Adli Tıp Şube Müdürlüğüne gönderildi.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir