Gelibolu Sualtı Parkı Dünya Dalış Noktaları Arasında Yükseliyor

TURİZM 16.08.2023 - 01:15, Güncelleme: 16.08.2023 - 01:15
 

Gelibolu Sualtı Parkı Dünya Dalış Noktaları Arasında Yükseliyor

Çanakkale Gelibolu'daki Sualtı Parkı, ünlü dalgıçları ağırlayarak dünyanın en önde gelen dalış noktalarından biri olma hedefine doğru ilerliyor.

Çanakkale Gelibolu Şavaşları Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, farklı ülkelerden gelen dalgıçlar, sualtı fotoğrafçıları ve sualtı modellerini ağırlamanın mutluluğunu ifade ederken, Gelibolu Sualtı Parkı'nın dünyanın önde gelen dalış noktalarından biri olacağı konusundaki iddialarının arkasında durduğunu belirtti. Kaşdemir, yaptığı açıklamada, dünyanın çeşitli bölgelerinden gelen dalgıçlar, sualtı fotoğrafçıları ve sualtı modellerini Çanakkale ve Gelibolu Su Altı Parkı'nda ağırladıklarını dile getirdi. Bu konukların kendi alanlarında tanınmış isimler olduğunu ve güçlü sosyal medya hesaplarına sahip olduklarını vurguladı. Misafirlerin Gelibolu Su Altı Parkı'na hayran kaldığını ifade eden Kaşdemir, burasının daha geniş bir kitle tarafından ziyaret edilmesi gerektiğini düşündüklerini ve bu amaçla çaba harcayacaklarını belirtmelerinin kendilerini memnun ettiğini söyledi. Dalış konusundaki doğru yönde ilerlediklerine olan inancını yineleyen Kaşdemir, kısa bir süre içinde Gelibolu Su Altı Parkı'nın dünyanın en saygın dalış noktalarından biri haline geleceğine yönelik iddialarının arkasında olduklarını vurguladı. Gelecek planları arasında parkın uluslararası dalış topluluğunun ilgisini daha da çekecek şekilde geliştirilmesi ve tanıtılması yer aldı. 
Çanakkale Gelibolu'daki Sualtı Parkı, ünlü dalgıçları ağırlayarak dünyanın en önde gelen dalış noktalarından biri olma hedefine doğru ilerliyor.

Çanakkale Gelibolu Şavaşları Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, farklı ülkelerden gelen dalgıçlar, sualtı fotoğrafçıları ve sualtı modellerini ağırlamanın mutluluğunu ifade ederken, Gelibolu Sualtı Parkı'nın dünyanın önde gelen dalış noktalarından biri olacağı konusundaki iddialarının arkasında durduğunu belirtti.

Kaşdemir, yaptığı açıklamada, dünyanın çeşitli bölgelerinden gelen dalgıçlar, sualtı fotoğrafçıları ve sualtı modellerini Çanakkale ve Gelibolu Su Altı Parkı'nda ağırladıklarını dile getirdi. Bu konukların kendi alanlarında tanınmış isimler olduğunu ve güçlü sosyal medya hesaplarına sahip olduklarını vurguladı. Misafirlerin Gelibolu Su Altı Parkı'na hayran kaldığını ifade eden Kaşdemir, burasının daha geniş bir kitle tarafından ziyaret edilmesi gerektiğini düşündüklerini ve bu amaçla çaba harcayacaklarını belirtmelerinin kendilerini memnun ettiğini söyledi.

Dalış konusundaki doğru yönde ilerlediklerine olan inancını yineleyen Kaşdemir, kısa bir süre içinde Gelibolu Su Altı Parkı'nın dünyanın en saygın dalış noktalarından biri haline geleceğine yönelik iddialarının arkasında olduklarını vurguladı. Gelecek planları arasında parkın uluslararası dalış topluluğunun ilgisini daha da çekecek şekilde geliştirilmesi ve tanıtılması yer aldı. 

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir