Çanakkale'de Renkli Bir Buluşma, Uluslararası Halk Dansları Festivali

TURİZM 20.08.2023 - 02:13, Güncelleme: 20.08.2023 - 02:13
 

Çanakkale'de Renkli Bir Buluşma, Uluslararası Halk Dansları Festivali

Çanakkale'de 7 ülkenin katılımıyla gerçekleşen Uluslararası Halk Dansları Festivali, kültürler arası birlikteliği coşkuyla kutladı.

Çanakkale, barış ve özgürlüklerin kenti olarak adını duyurmaya devam ediyor. Son olarak ÇAFAD tarafından organize edilen Uluslararası Halk Dansları Festivali, 7 farklı ülkenin katılımıyla gerçekleşti. Meksika, Polonya, Ukrayna, Bosna Hersek, Bulgaristan, Porto Riko ve Türkiye'nin dans ekipleri, festival için Çanakkale'ye geldi. Festivalin heyecanı ve coşkusu, Başkan Yardımcısı M. İrfan Mutluay'ı Belediye Meclis salonunda ağırlayan ev sahipleri tarafından da paylaşıldı. Başkan Yardımcısı M. İrfan Mutluay, konuklarına ev sahipliği yapmanın gururunu yaşadıklarını dile getirdi. Çanakkale'nin tarihinde barışın ve birlikteliğin simgesi olduğunu vurgulayan Mutluay, bu gibi uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapmanın şehre yakıştığını belirtti. Ziyarette, festivale dair detayları öğrenen Mutluay, festivale katılan ekiplere teşekkürlerini ileterek, bu önemli etkinliğin başarılı bir şekilde geçmesi için ellerinden gelen desteği sağlayacaklarını ifade etti. ÇAFAD Başkanı Selim Yazan ise Başkan Yardımcısı Mutluay'a ve Çanakkale Belediyesine misafirperverlikleri için teşekkürlerini iletti. Festivalin uluslararası boyutta bir başarıya dönüşmesinde şehrin desteklerinin büyük önem taşıdığını söyledi. Karşılıklı hoşgörü ve saygı çerçevesinde gerçekleşen ziyaret, hediyelerin takdim edilmesiyle sona erdi.    Çanakkale TV
Çanakkale'de 7 ülkenin katılımıyla gerçekleşen Uluslararası Halk Dansları Festivali, kültürler arası birlikteliği coşkuyla kutladı.

Çanakkale, barış ve özgürlüklerin kenti olarak adını duyurmaya devam ediyor. Son olarak ÇAFAD tarafından organize edilen Uluslararası Halk Dansları Festivali, 7 farklı ülkenin katılımıyla gerçekleşti. Meksika, Polonya, Ukrayna, Bosna Hersek, Bulgaristan, Porto Riko ve Türkiye'nin dans ekipleri, festival için Çanakkale'ye geldi. Festivalin heyecanı ve coşkusu, Başkan Yardımcısı M. İrfan Mutluay'ı Belediye Meclis salonunda ağırlayan ev sahipleri tarafından da paylaşıldı.

Başkan Yardımcısı M. İrfan Mutluay, konuklarına ev sahipliği yapmanın gururunu yaşadıklarını dile getirdi. Çanakkale'nin tarihinde barışın ve birlikteliğin simgesi olduğunu vurgulayan Mutluay, bu gibi uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapmanın şehre yakıştığını belirtti. Ziyarette, festivale dair detayları öğrenen Mutluay, festivale katılan ekiplere teşekkürlerini ileterek, bu önemli etkinliğin başarılı bir şekilde geçmesi için ellerinden gelen desteği sağlayacaklarını ifade etti.

ÇAFAD Başkanı Selim Yazan ise Başkan Yardımcısı Mutluay'a ve Çanakkale Belediyesine misafirperverlikleri için teşekkürlerini iletti. Festivalin uluslararası boyutta bir başarıya dönüşmesinde şehrin desteklerinin büyük önem taşıdığını söyledi. Karşılıklı hoşgörü ve saygı çerçevesinde gerçekleşen ziyaret, hediyelerin takdim edilmesiyle sona erdi. 

 

Çanakkale TV

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir