Çan Kaymakamı Nebioğlu'dan Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Deniz'e Ziyaret

GÜNDEM (HM) - Haber Merkezi | 26.04.2024 - 20:09, Güncelleme: 26.04.2024 - 20:11
 

Çan Kaymakamı Nebioğlu'dan Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Deniz'e Ziyaret

Çan Kaymakamı Dr. Emre Nebioğlu, Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz’i makamında ziyaret etti.

Borsa Başkanı Abdullah Deniz, Kaymakam Dr. Emre Nebioğlu’nun ziyaretlerinden ötürü memnuniyetlerini dile getirdi.    Çan ilçesinin tarımsal üretimi, tarımsal ticareti ve Çan OSB hakkında değerlendirmelerde bulunulan ziyarette, Borsa tarafından yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında da bilgi aktaran Başkan Abdullah Deniz “Çan ilçemizde yer alan üyelerimiz ve ilçemizin sorunlarını hep birlikte çözme çabası içerisinde yer almaya ve tüm kamu kurum ve kuruluşları ile el ele çalışmaya hazırız. Nazik ziyaretleri için Değerli Kaymakamımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.    Gerçekleşen görüşmede güncel konular üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.
Çan Kaymakamı Dr. Emre Nebioğlu, Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz’i makamında ziyaret etti.

Borsa Başkanı Abdullah Deniz, Kaymakam Dr. Emre Nebioğlu’nun ziyaretlerinden ötürü memnuniyetlerini dile getirdi. 

 
Çan ilçesinin tarımsal üretimi, tarımsal ticareti ve Çan OSB hakkında değerlendirmelerde bulunulan ziyarette, Borsa tarafından yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında da bilgi aktaran Başkan Abdullah Deniz “ Çan ilçemizde yer alan üyelerimiz ve ilçemizin sorunlarını hep birlikte çözme çabası içerisinde yer almaya ve tüm kamu kurum ve kuruluşları ile el ele çalışmaya hazırız. Nazik ziyaretleri için Değerli Kaymakamımıza çok teşekkür ediyorum” dedi. 
 
Gerçekleşen görüşmede güncel konular üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir