Troy Medya

Örnek Muhtardan Şampiyonlar Ligi gibi organizasyon

25.05.2022 - 23:21, Güncelleme: 25.05.2022 - 23:41
 

Örnek Muhtardan Şampiyonlar Ligi gibi organizasyon

Çanakkale Merkeze bağlı Kayadere köyünde, yenilenen halı saha, görkemli bir organizasyonla açıldı. Kayadere köyü Muhtarı Mustafa Erol’un girişimleriyle düzenlenen köyler arası futbol turnuvasının finaline Vali İlhami Aktaş, İl Genel Meclis Başkanı Nejat Önder, İl Genel Meclisi üyeleri, çevre köylerin sakinleri ve çok sayıda futbolsever katıldı.

Kayadere köyünde düzenlenen köyler arası futbol turnuvası sona erdi. Köy muhtarının girişim ve çalışmalarıyla kazandırılan ve geçtiğimiz aylarda yenilenen halı sahanın da açılışının yapıldığı turnuva, birbirinden çekişmeli maçlara sahne oldu. Yaklaşık 40 gün süren ve 38 karşılaşmanın oynandığı turnuvada, finale ev sahibi Kayadere ve Işıklar köyü futbol takımları kaldı. Oldukça çekişmeli geçen final maçında rakibini mağlup etmeyi başaran Işıklar futbol takımı, turnuvayı şampiyon tamamladı. Kayadere takımı ikinci olurken Saraycık takımı üçüncülüğü elde etti. Turnuvanın ödül töreni de oldukça görkemli oldu. Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, İl Genel Meclisi Başkanı Nejat Önder, İl Genel Meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı ödül töreninde, şampiyon takım kupasını Vali Aktaş’ın elinden aldı. Kayadere köyü muhtarı Mustafa Erol, ödül töreninde yaptığı konuşmada, “Bu tesisin kazandırılmasında büyük emekleri olan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’a AK Parti Milletvekili Jülide İskenderoğlu’na İl Genel Meclisi Başkanımıza, sayın Valimize ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Halı sahamızda birincisini düzenlediğimiz köyler arası futbol turnuvasını geleneksel hale getirmek için siz değerli futbolseverlerden de bizlere destek olmanızı temenni ediyor şampiyon takımı gönülden kutluyorum” dedi.
Çanakkale Merkeze bağlı Kayadere köyünde, yenilenen halı saha, görkemli bir organizasyonla açıldı. Kayadere köyü Muhtarı Mustafa Erol’un girişimleriyle düzenlenen köyler arası futbol turnuvasının finaline Vali İlhami Aktaş, İl Genel Meclis Başkanı Nejat Önder, İl Genel Meclisi üyeleri, çevre köylerin sakinleri ve çok sayıda futbolsever katıldı.

Kayadere köyünde düzenlenen köyler arası futbol turnuvası sona erdi. Köy muhtarının girişim ve çalışmalarıyla kazandırılan ve geçtiğimiz aylarda yenilenen halı sahanın da açılışının yapıldığı turnuva, birbirinden çekişmeli maçlara sahne oldu. Yaklaşık 40 gün süren ve 38 karşılaşmanın oynandığı turnuvada, finale ev sahibi Kayadere ve Işıklar köyü futbol takımları kaldı. Oldukça çekişmeli geçen final maçında rakibini mağlup etmeyi başaran Işıklar futbol takımı, turnuvayı şampiyon tamamladı. Kayadere takımı ikinci olurken Saraycık takımı üçüncülüğü elde etti.

Turnuvanın ödül töreni de oldukça görkemli oldu. Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, İl Genel Meclisi Başkanı Nejat Önder, İl Genel Meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı ödül töreninde, şampiyon takım kupasını Vali Aktaş’ın elinden aldı. Kayadere köyü muhtarı Mustafa Erol, ödül töreninde yaptığı konuşmada, “Bu tesisin kazandırılmasında büyük emekleri olan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’a AK Parti Milletvekili Jülide İskenderoğlu’na İl Genel Meclisi Başkanımıza, sayın Valimize ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Halı sahamızda birincisini düzenlediğimiz köyler arası futbol turnuvasını geleneksel hale getirmek için siz değerli futbolseverlerden de bizlere destek olmanızı temenni ediyor şampiyon takımı gönülden kutluyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir