‘Oluşum’ seramik sergisi ziyarete açıldı

(HM) - Haber Merkezi | 25.08.2021 - 13:14, Güncelleme: 25.08.2021 - 11:55
 

‘Oluşum’ seramik sergisi ziyarete açıldı

‘Oluşum’ seramik sergisi ziyarete açıldı

Seramik sanatçısı Arzu Doğan’ın çevrimiçi kişisel sergisi ‘Oluşum’ ziyarete açıldı.Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Çanakkale Seramikleri Araştırma Geliştirme ve Uygulama Merkezi’nde Öğr. Gör. olarak görev yapan Arzu Doğan’ın çevrimiçi kişisel sergisi ‘Oluşum’ 16 Ağustos’ta ziyarete açıldı.İnternet üzerinden gezilebilen çevrimiçi sergi, açılışından itibaren büyük ilgi gördü. Doğan’ın 3. Kişisel sergisi olan, Çağdaş Seramik Sanatını konu aldığı tezinden çıkışlı eserlerin bulunduğu ‘Oluşum’ internet üzerinden 30 Ağustos’a kadar ziyaret edilebilecek.
‘Oluşum’ seramik sergisi ziyarete açıldı
Seramik sanatçısı Arzu Doğan’ın çevrimiçi kişisel sergisi ‘Oluşum’ ziyarete açıldı.
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Çanakkale Seramikleri Araştırma Geliştirme ve Uygulama Merkezi’nde Öğr. Gör. olarak görev yapan Arzu Doğan’ın çevrimiçi kişisel sergisi ‘Oluşum’ 16 Ağustos’ta ziyarete açıldı.
İnternet üzerinden gezilebilen çevrimiçi sergi, açılışından itibaren büyük ilgi gördü. Doğan’ın 3. Kişisel sergisi olan, Çağdaş Seramik Sanatını konu aldığı tezinden çıkışlı eserlerin bulunduğu ‘Oluşum’ internet üzerinden 30 Ağustos’a kadar ziyaret edilebilecek.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir