Troy Medya

MHP’li Yıldırım CHP yönetimine ateş püskürdü

SİYASET 29.03.2021 - 00:59, Güncelleme: 01.06.2021 - 14:03
 

MHP’li Yıldırım CHP yönetimine ateş püskürdü

MHP İl Başkanı Ali Tuğrul Yıldırım, CHP İl Başkanı ve yönetiminin HDP ziyaretine ateş püskürdü. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Yıldırım, “Özellikle kapatılması için yargı sürecinin başladığı şu günlerde, HDP’nin kirli kapılarında ‘fink atmak’ manidardır. Ağır sonuçlar doğurur” dedi.

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, "HDP, PKK'nın terör eylemlerinin odağı haline gelmiştir" tespitini yaptı, HDP'nin kapatılması istemiyle Anayasa Mahkemesi'ne dava açtı. Anayasa mahkemesi ise süreci başlattı. CHP Çanakkale İl Başkanı Metin Ümit Ural ve yönetimi, geçtiğimiz gün HDP Çanakkale İl Başkanlığını ziyaret etti. CHP İl Başkanı Ural, bu ziyareti “Birleşerek, dayanışarak ve Demokrasi güçlerinin desteğini alarak başaracağız...” notuyla sosyal medya hesabından paylaştı.    Duruma tepki gösteren MHP il Başkanı Ali Tuğrul Yıldırım, “CHP Çanakkale İl Başkanı HDP yi ziyaret edip ‘Birleşip, dayanışarak, demokrasi güçlerinin desteğiyle başaracağız’ demiş. PKK uzantısı ile birleşmek, dayanışmak ne demektir? Milletin gözünün içine baka baka hainlerle birleşmek. HDP ile ‘Demokrasi’?... Düpedüz saçmalık! Şehitler Diyarı'mızda, terör uzantıları ile dayanışmak, kaynaşmak, Şuheda'mıza ağır şekilde "saygısızlık" etmektir... CHP'li başkan dikkat etmelidir. Ülkemize her fırsatta saldıran, an kollayıp kahpelik eden, güvenlik güçlerimize kurşun sıkanlarla birleşmek, dayanışmak, ‘Suça Ortak Olmak’ demektir. Cennet Vatanımızın kuyusunu kazmaya teşebbüs etmek demektir. Özellikle kapatılması için yargı sürecinin başladığı şu günlerde, Hdp nin kirli kapılarında ‘fink atmak’ manidardır. Ağır sonuçlar doğurur. Kirli birlikteliği İP’le saran paydaşları, Çanakkale’de Şehitler Diyarımızda gezinirken akıllarına, kalplerine şühedamız hiç gelmiyor mu? Hainler için düzenlenen fezlekenin ‘Önüne arkasına bakalım’ deyip siyasi cambazlığa yeltenerek, fırsat kollayanlar, ‘Çanakkale Ruhu’ gönlünüze, vicdanınıza seslenmiyor mu? Defaaten Vurgulandı! Neyine bakacaksınız? Fezlekelerin, önünde hukuk, arkasında adalet vardır. Yetmiyorsa bu sizlere, Önünde millet, arkasında da "devlet" olduğunu mutlaka göreceksiniz. ‘Demokrasi’ kamuflajını bürünüp, hainlerle kirli ilişkiler kurarak, habis bağlantılar içerisine kimler dahil oluyorsa, bilmelidirler ki: Türk Vatanımızın korkusuz erleri ilelebet yaşayacak, hainlere de göz açtırmayacaktır. HDP-CHP birlikteliğinin başaracağı ‘ütopya’ sına kapılan CHP Çanakkale İl Başkanı'na tavsiyem, 2023' te Cumhur İttifakımızın açık ara farkla kazanarak, Lider ülke Türkiye’yi emin adımlarla gerçekleştireceğimizi aklından çıkarmamasıdır” dedi.  
MHP İl Başkanı Ali Tuğrul Yıldırım, CHP İl Başkanı ve yönetiminin HDP ziyaretine ateş püskürdü. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Yıldırım, “Özellikle kapatılması için yargı sürecinin başladığı şu günlerde, HDP’nin kirli kapılarında ‘fink atmak’ manidardır. Ağır sonuçlar doğurur” dedi.

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, "HDP, PKK'nın terör eylemlerinin odağı haline gelmiştir" tespitini yaptı, HDP'nin kapatılması istemiyle Anayasa Mahkemesi'ne dava açtı. Anayasa mahkemesi ise süreci başlattı. CHP Çanakkale İl Başkanı Metin Ümit Ural ve yönetimi, geçtiğimiz gün HDP Çanakkale İl Başkanlığını ziyaret etti. CHP İl Başkanı Ural, bu ziyareti “Birleşerek, dayanışarak ve Demokrasi güçlerinin desteğini alarak başaracağız...” notuyla sosyal medya hesabından paylaştı. 

 

Duruma tepki gösteren MHP il Başkanı Ali Tuğrul Yıldırım, “CHP Çanakkale İl Başkanı HDP yi ziyaret edip ‘Birleşip, dayanışarak, demokrasi güçlerinin desteğiyle başaracağız’ demiş. PKK uzantısı ile birleşmek, dayanışmak ne demektir? Milletin gözünün içine baka baka hainlerle birleşmek. HDP ile ‘Demokrasi’?... Düpedüz saçmalık! Şehitler Diyarı'mızda, terör uzantıları ile dayanışmak, kaynaşmak, Şuheda'mıza ağır şekilde "saygısızlık" etmektir... CHP'li başkan dikkat etmelidir. Ülkemize her fırsatta saldıran, an kollayıp kahpelik eden, güvenlik güçlerimize kurşun sıkanlarla birleşmek, dayanışmak, ‘Suça Ortak Olmak’ demektir. Cennet Vatanımızın kuyusunu kazmaya teşebbüs etmek demektir. Özellikle kapatılması için yargı sürecinin başladığı şu günlerde, Hdp nin kirli kapılarında ‘fink atmak’ manidardır. Ağır sonuçlar doğurur. Kirli birlikteliği İP’le saran paydaşları, Çanakkale’de Şehitler Diyarımızda gezinirken akıllarına, kalplerine şühedamız hiç gelmiyor mu? Hainler için düzenlenen fezlekenin ‘Önüne arkasına bakalım’ deyip siyasi cambazlığa yeltenerek, fırsat kollayanlar, ‘Çanakkale Ruhu’ gönlünüze, vicdanınıza seslenmiyor mu?

Defaaten Vurgulandı! Neyine bakacaksınız? Fezlekelerin, önünde hukuk, arkasında adalet vardır. Yetmiyorsa bu sizlere,

Önünde millet, arkasında da "devlet" olduğunu mutlaka göreceksiniz. ‘Demokrasi’ kamuflajını bürünüp, hainlerle kirli ilişkiler kurarak, habis bağlantılar içerisine kimler dahil oluyorsa, bilmelidirler ki: Türk Vatanımızın korkusuz erleri ilelebet yaşayacak, hainlere de göz açtırmayacaktır. HDP-CHP birlikteliğinin başaracağı ‘ütopya’ sına kapılan CHP Çanakkale İl Başkanı'na tavsiyem, 2023' te Cumhur İttifakımızın açık ara farkla kazanarak, Lider ülke Türkiye’yi emin adımlarla gerçekleştireceğimizi aklından çıkarmamasıdır” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir