Troy Medya

Liseli öğrenciler hem hızlı koşmak hem de hızlı bilmek için ter döktü

(HM) - Haber Merkezi | 18.05.2022 - 19:01, Güncelleme: 18.05.2022 - 12:57
 

Liseli öğrenciler hem hızlı koşmak hem de hızlı bilmek için ter döktü

Liseli öğrenciler hem hızlı koşmak hem de hızlı bilmek için ter döktü

Biga ilçesindeki lise öğrencileri, hem hızlı koşmak hem de hızlı bilmek için kıyasıya mücadele etti.Biga Kaymakamlığı tarafından hem bilgiye hem de performansa dayalı liseler arası ’Hızlı Koş Çabuk Bil’ bilgi yarışması renkli görüntülere sahne oldu. Biga Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Kemal Yasin Yılmaz, öğrencilerin ilçenin belli noktalarına kurulan 12 istasyonda sorulan soruları doğru cevaplayıp en hızlı sürede 2 buçuk kilometrelik parkuru bitirmeye çalıştıklarını söyledi. Yılmaz, 15 dakika 20 saniye ile bitiren İÇDAŞ Fen Lisesi birinci olurken, Doğa Koleji ikinci, Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi üçüncü sırada tamamladığını dile getirdi.
Liseli öğrenciler hem hızlı koşmak hem de hızlı bilmek için ter döktü
Biga ilçesindeki lise öğrencileri, hem hızlı koşmak hem de hızlı bilmek için kıyasıya mücadele etti.
Biga Kaymakamlığı tarafından hem bilgiye hem de performansa dayalı liseler arası ’Hızlı Koş Çabuk Bil’ bilgi yarışması renkli görüntülere sahne oldu. Biga Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Kemal Yasin Yılmaz, öğrencilerin ilçenin belli noktalarına kurulan 12 istasyonda sorulan soruları doğru cevaplayıp en hızlı sürede 2 buçuk kilometrelik parkuru bitirmeye çalıştıklarını söyledi. Yılmaz, 15 dakika 20 saniye ile bitiren İÇDAŞ Fen Lisesi birinci olurken, Doğa Koleji ikinci, Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi üçüncü sırada tamamladığını dile getirdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir