Kale grubu 64 yaşında

EKONOMİ 28.07.2021 - 14:24, Güncelleme: 28.07.2021 - 14:24
 

Kale grubu 64 yaşında

Türk sanayiinin duayenlerinden merhum Dr. Hacı İbrahim Bodur’un, 27 Temmuz 1957 tarihinde temellerini attığı Kale Grubu’nun 64. kuruluş yıl dönümü ve geleneksel Seramik Bayramı, koronavirüs tedbirlerine uygun bir şekilde kutlandı.

Kale Grubu’nun temellerinin atıldığı Çanakkale’nin Çan ilçesindeki Kale Seramik fabrikasında yapılan törene; Vali İlhami AKTAŞ, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, Kale Grubu Başkanı ve CEO’su Zeynep Bodur Okyay, Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Teknik Bölüm Başkanı Osman Okyay, merhum Dr. Hacı İbrahim Bodur’un eşi Sevim Bodur, merhum Dr. Hacı İbrahim Bodur’un kardeşi Süleyman Bodur, kaymakamlar, belediye başkanları, iş insanları, şirket çalışanları ve davetliler katıldı. Kale Grubu’nun 64. kuruluş yıl dönümü ve geleneksel Seramik Bayramı programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Kale Seramik Operasyonlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Süleyman Soysal tarafından gerçekleştirilen açılış konuşması ile başladı. Kale Grubunun 64 yıllık yolculuğunu anlatan filmin izlenmesi ile devam eden Kale Grubu’nun 64. kuruluş yıl dönümü ve geleneksel Seramik Bayramı programında Vali İlhami AKTAŞ, Kale Grubu Başkanı ve CEO’su Zeynep Bodur Okyay, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve Çan Belediye Başkanı Bülent Öz tarafından birer konuşma gerçekleştirildi. Program, Kale Grubu’nun günümüze kadar verilen kıdem ödülleri için hazırlanan kıdem ödülleri filminin izlenmesinin ardından Vali İlhami AKTAŞ, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat ile Kale Grubu Başkanı ve CEO’su Zeynep Bodur Okyay, tarafından Kale Grubu’nda 25. yılını tamamlayan çalışanlara fiili ve video konferans aracılığıyla kıdem ödüllerinin verilmesi ile sona erdi.
Türk sanayiinin duayenlerinden merhum Dr. Hacı İbrahim Bodur’un, 27 Temmuz 1957 tarihinde temellerini attığı Kale Grubu’nun 64. kuruluş yıl dönümü ve geleneksel Seramik Bayramı, koronavirüs tedbirlerine uygun bir şekilde kutlandı.

Kale Grubu’nun temellerinin atıldığı Çanakkale’nin Çan ilçesindeki Kale Seramik fabrikasında yapılan törene; Vali İlhami AKTAŞ, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, Kale Grubu Başkanı ve CEO’su Zeynep Bodur Okyay, Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Teknik Bölüm Başkanı Osman Okyay, merhum Dr. Hacı İbrahim Bodur’un eşi Sevim Bodur, merhum Dr. Hacı İbrahim Bodur’un kardeşi Süleyman Bodur, kaymakamlar, belediye başkanları, iş insanları, şirket çalışanları ve davetliler katıldı.

Kale Grubu’nun 64. kuruluş yıl dönümü ve geleneksel Seramik Bayramı programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Kale Seramik Operasyonlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Süleyman Soysal tarafından gerçekleştirilen açılış konuşması ile başladı.

Kale Grubunun 64 yıllık yolculuğunu anlatan filmin izlenmesi ile devam eden Kale Grubu’nun 64. kuruluş yıl dönümü ve geleneksel Seramik Bayramı programında Vali İlhami AKTAŞ, Kale Grubu Başkanı ve CEO’su Zeynep Bodur Okyay, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve Çan Belediye Başkanı Bülent Öz tarafından birer konuşma gerçekleştirildi.

Program, Kale Grubu’nun günümüze kadar verilen kıdem ödülleri için hazırlanan kıdem ödülleri filminin izlenmesinin ardından Vali İlhami AKTAŞ, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat ile Kale Grubu Başkanı ve CEO’su Zeynep Bodur Okyay, tarafından Kale Grubu’nda 25. yılını tamamlayan çalışanlara fiili ve video konferans aracılığıyla kıdem ödüllerinin verilmesi ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir