Troy Medya

Jandarmadan 136 kadına ‘şiddetle mücadele’ eğitimi

(HM) - Haber Merkezi | 10.11.2021 - 20:36, Güncelleme: 10.11.2021 - 16:56
 

Jandarmadan 136 kadına ‘şiddetle mücadele’ eğitimi

Jandarmadan 136 kadına ‘şiddetle mücadele’ eğitimi

Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 136 kadına aile içi ve kadına karşı şiddetin önlenmesine yönelik bilgilendirme faaliyetleri gerçekleştirdi.Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği ekipleri tarafından, 3-5 Kasım tarihleri arasında Biga ilçesinde faaliyet gösteren bir işletmede 40, Ayvacık ilçesinde 96 kadına da aile içi ve kadına karşı şiddetin önlenmesine yönelik bilgilendirmelerde bulunup, Kadın Acil Destek Uygulaması (KADES) uygulamasının da tanıtımı gerçekleştirildi. .Öte yandan, Biga ilçesi Balıklıçeşme köyü ve Ayvacık Korubaşı Köyü ilköğretim okullarında öğrenim gören 47 öğrenciye de güvenli internet kullanımı, internet ortamında dolandırıcılık şekilleri ile zararlı internet sitelerinden kaçınma yöntemleri konularında eğitim verildi.
Jandarmadan 136 kadına ‘şiddetle mücadele’ eğitimi
Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 136 kadına aile içi ve kadına karşı şiddetin önlenmesine yönelik bilgilendirme faaliyetleri gerçekleştirdi.
Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği ekipleri tarafından, 3-5 Kasım tarihleri arasında Biga ilçesinde faaliyet gösteren bir işletmede 40, Ayvacık ilçesinde 96 kadına da aile içi ve kadına karşı şiddetin önlenmesine yönelik bilgilendirmelerde bulunup, Kadın Acil Destek Uygulaması (KADES) uygulamasının da tanıtımı gerçekleştirildi. .
Öte yandan, Biga ilçesi Balıklıçeşme köyü ve Ayvacık Korubaşı Köyü ilköğretim okullarında öğrenim gören 47 öğrenciye de güvenli internet kullanımı, internet ortamında dolandırıcılık şekilleri ile zararlı internet sitelerinden kaçınma yöntemleri konularında eğitim verildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir