Troy Medya

17 Gençlik’ ten Sert Açıklama

GÜNDEM 02.08.2022 - 15:45, Güncelleme: 02.08.2022 - 15:45
 

17 Gençlik’ ten Sert Açıklama

Dardanelspor tesislerinde eğlenceye tepki: 17 Gençlik’ten sert açıklama

Dardanelspor tesislerinde alkollü eğlenceye tepki: 17 Gençlik’ten sert açıklama Çanakkale Dardanelspor taraftar grubu 17 Gençlik, yazılı bir açıklama yayımlayarak, Dardanelspor tesislerinde yaplan alkollü partiye tepki gösterdi. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Çanakkale gençliğinin abisi, uzun bir sürede 17 Gençlik tribün liderliği yapmış karakteriyle herkesin gönlünde taht kuran  Paşa Murat abimizi , son deplasman yolculuğuna uğurladık . Cenaze’mizin daha toprağı kurumadan akşamında  Dardanelspor tesislerinde müzikli, alkollü parti verildiğini , kulübün topçusu dahi olmayan eski futbolcuların bu yanlış durumun içinde olduğunu tespit ettik  . daha önce bu takımda top oynamış olabilirler , Çanakkale ruhunu kendilerinde benimseyememiş bu kişiler bizlere saygısı olmadığı gibi Çanakkale Dardanelspor’a da saygıları kalmamıştır . Sportif faaliyetler için kullanılması gereken bir tesiste alkollü bir partinin yapılması kabul edilemez . Cenazemizin olduğu gün bu yapılan hareketin bizlere  ; dahada önemlisi  bu takım için Hapis yatmış gençliğini harcamış hayatının her dönemine Dardanelspor sevgisini herkese hissettirmiş Paşa Murat abimizin cenazesinin defnedilği gün yapılmasını şiddetle kınıyoruz .  Kulübün resmi sosyal medya hesaplarından da Paşa Murat abimize taziye mesajı yayınlamasına rağmen bu durumu engellemeyip buna müsaade eden  başta kulüp müdürü ve sorumluluğu bulanan herkesi, 17 Gençlik Taraftarlar derneği olarak kınıyor ve yaptırım bekliyoruz.Böyle güzide bir kulübün bu kadar hassas durumları bile atlaması bugüne kadar gelen yanlışların ve başarısızlıkların da bir göstergesi olarak görüyoruz .artık kulüpte gerçekten, Dardanelspor ruhuna yakışır insanların çalışması gerektiğinin altını çiziyoruz .Sayın başkanında altında çalışanlarından futbolcusuna seçtiği insanların özverili ,Çanakkale Ruhunu benimseyen vefa duygusu yüksek insanlardan seçmesi gerektiğini önemle vurguluyoruz”
Dardanelspor tesislerinde eğlenceye tepki: 17 Gençlik’ten sert açıklama

Dardanelspor tesislerinde alkollü eğlenceye tepki: 17 Gençlik’ten sert açıklama

Çanakkale Dardanelspor taraftar grubu 17 Gençlik, yazılı bir açıklama yayımlayarak, Dardanelspor tesislerinde yaplan alkollü partiye tepki gösterdi. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Çanakkale gençliğinin abisi, uzun bir sürede 17 Gençlik tribün liderliği yapmış karakteriyle herkesin gönlünde taht kuran  Paşa Murat abimizi , son deplasman yolculuğuna uğurladık . Cenaze’mizin daha toprağı kurumadan akşamında  Dardanelspor tesislerinde müzikli, alkollü parti verildiğini , kulübün topçusu dahi olmayan eski futbolcuların bu yanlış durumun içinde olduğunu tespit ettik  . daha önce bu takımda top oynamış olabilirler , Çanakkale ruhunu kendilerinde benimseyememiş bu kişiler bizlere saygısı olmadığı gibi Çanakkale Dardanelspor’a da saygıları kalmamıştır . Sportif faaliyetler için kullanılması gereken bir tesiste alkollü bir partinin yapılması kabul edilemez . Cenazemizin olduğu gün bu yapılan hareketin bizlere  ; dahada önemlisi  bu takım için Hapis yatmış gençliğini harcamış hayatının her dönemine Dardanelspor sevgisini herkese hissettirmiş Paşa Murat abimizin cenazesinin defnedilği gün yapılmasını şiddetle kınıyoruz .  Kulübün resmi sosyal medya hesaplarından da Paşa Murat abimize taziye mesajı yayınlamasına rağmen bu durumu engellemeyip buna müsaade eden  başta kulüp müdürü ve sorumluluğu bulanan herkesi, 17 Gençlik Taraftarlar derneği olarak kınıyor ve yaptırım bekliyoruz.Böyle güzide bir kulübün bu kadar hassas durumları bile atlaması bugüne kadar gelen yanlışların ve başarısızlıkların da bir göstergesi olarak görüyoruz .artık kulüpte gerçekten, Dardanelspor ruhuna yakışır insanların çalışması gerektiğinin altını çiziyoruz .Sayın başkanında altında çalışanlarından futbolcusuna seçtiği insanların özverili ,Çanakkale Ruhunu benimseyen vefa duygusu yüksek insanlardan seçmesi gerektiğini önemle vurguluyoruz”

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir