Troy Medya

Çanakkale’de duvar kıran hırsızlar 300 bin liralık tütün çaldı

ASAYİŞ (HM) - Haber Merkezi | 29.06.2022 - 15:38, Güncelleme: 29.06.2022 - 10:45
 

Çanakkale’de duvar kıran hırsızlar 300 bin liralık tütün çaldı

Çanakkale’de duvar kıran hırsızlar 300 bin liralık tütün çaldı

Çanakkale’de bir iş yerinin duvarını kıran hırsızlar, dükkan içerisinden piyasa değeri yaklaşık 300 bin lira olan 11 bin paket tütün mamulünü çaldı.Edinilen bilgiye göre olay, 10 Haziran tarihinde Çanakkale’nin Cevatpaşa Mahallesi’nde bulunan bir iş yerinde meydana geldi. İş yerinin duvarını kırarak içeriye giren hırsızlar piyasa değeri yaklaşık olarak 300 bin lira olan 11 bin paket tütün mamulünü çaldı. Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği tarafından yapılan çalışmalar sonucunda olayın şüphelileri N.K., C.H. ve S.H. yakalandı. Yapılan aramalar sonucunda çalınan mallar da ele geçirilerek, dükkan sahibine teslim edildi. Olayla ilgili başlatılan adli işlemlerin ise devam ettiği öğrenildi.
Çanakkale’de duvar kıran hırsızlar 300 bin liralık tütün çaldı
Çanakkale’de bir iş yerinin duvarını kıran hırsızlar, dükkan içerisinden piyasa değeri yaklaşık 300 bin lira olan 11 bin paket tütün mamulünü çaldı.
Edinilen bilgiye göre olay, 10 Haziran tarihinde Çanakkale’nin Cevatpaşa Mahallesi’nde bulunan bir iş yerinde meydana geldi. İş yerinin duvarını kırarak içeriye giren hırsızlar piyasa değeri yaklaşık olarak 300 bin lira olan 11 bin paket tütün mamulünü çaldı. Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği tarafından yapılan çalışmalar sonucunda olayın şüphelileri N.K., C.H. ve S.H. yakalandı. Yapılan aramalar sonucunda çalınan mallar da ele geçirilerek, dükkan sahibine teslim edildi. Olayla ilgili başlatılan adli işlemlerin ise devam ettiği öğrenildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir