CHP’li belediye başkanına gözaltı

ASAYİŞ (HM) - Haber Merkezi | 31.05.2022 - 21:11, Güncelleme: 31.05.2022 - 10:11
 

CHP’li belediye başkanına gözaltı

CHP’li belediye başkanına gözaltı

CHP’li Çan Belediye Başkanı Bülent Öz ve aralarında belediye personellerinin de bulunduğu 7 kişi rüşvet, irtikap ve zimmete para geçirme iddiasıyla gözaltına alındı.Çan Cumhuriyet Başsavcılığına Ö.E. adlı kişinin şikâyeti üzerine Belediyeden ihale alan firma sahiplerinden rüşvet alındığı, zimmete para geçirildiği ve görevli memurların görevlerini kötüye kullanıp irtikap suçu işlendiği iddiasıyla soruşturma başlatıldı. Çan İlçe Emniyet Amirliği ekipleri tarafından sabah saatlerinde CHP’li Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, İnsan Kaynakları Müdürü Ş.U., Belediye Maliye Hizmetler Müdürü A.Y ve firma çalışanı R.A rüşvet irtikap ve zimmete para geçirme suçlamalarıyla gözaltına alındı. Soruşturma ile ilgili yapılan aramalarda adreslerinde bulunamayan 3 kişiyi yakalama çalışmaları ise devam ediyor.
CHP’li belediye başkanına gözaltı
CHP’li Çan Belediye Başkanı Bülent Öz ve aralarında belediye personellerinin de bulunduğu 7 kişi rüşvet, irtikap ve zimmete para geçirme iddiasıyla gözaltına alındı.
Çan Cumhuriyet Başsavcılığına Ö.E. adlı kişinin şikâyeti üzerine Belediyeden ihale alan firma sahiplerinden rüşvet alındığı, zimmete para geçirildiği ve görevli memurların görevlerini kötüye kullanıp irtikap suçu işlendiği iddiasıyla soruşturma başlatıldı. Çan İlçe Emniyet Amirliği ekipleri tarafından sabah saatlerinde CHP’li Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, İnsan Kaynakları Müdürü Ş.U., Belediye Maliye Hizmetler Müdürü A.Y ve firma çalışanı R.A rüşvet irtikap ve zimmete para geçirme suçlamalarıyla gözaltına alındı. Soruşturma ile ilgili yapılan aramalarda adreslerinde bulunamayan 3 kişiyi yakalama çalışmaları ise devam ediyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir