Başkan Makas, 152. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına katıldı

SİYASET (HM) - Haber Merkezi | 18.02.2022 - 23:52, Güncelleme: 18.02.2022 - 12:17
 

Başkan Makas, 152. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına katıldı

Başkan Makas, 152. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına katıldı

AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas, Ankara’da 152’incisi gerçekleştirilen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına katıldı.Toplantı sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Makas, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, vatandaşlarımıza müjdeli haberi bizzat kendisi duyurdu. Cumhurbaşkanımız, ‘AK Parti’li belediyelerin olduğu yerlerde su faturasında en az yüzde 7 indirim yapacağız.’ şeklindeki ifadeleriyle müjdelediği su indirimine yönelik, Çanakkale’mizdeki AK Belediyelerimiz, ivedi olarak çalışmalarına başlamış bulunmaktadır. İktidarımızın her anında, milletimizin yanında olan AK Partimiz, yerel yönetimlerinde uygulayacağı indirimle, hizmetlerine samimiyetle bir yenisini daha ekleyecektir. Milletimiz görüyor ki, fiyatların yüksek olduğu söylemleriyle felaket tellallığı yapan CHP, her zamanki samimiyetsizliğiyle bir kez daha rezil olmuştur. Gözbebeğimiz Çanakkale’mizden aziz İstanbul’a kadar, birçok CHP’li Belediyede suya yapılan yüzde 100’ler mertebesindeki zamlar vatandaşımıza reva görmüştü. Şöyle bir geriye baktığımızda, CHP’nin samimiyetsize ve vatandaşımızın aklıyla alay edercesine, altı boş söylemlerde bulunduğunu unutmadık. Seçim öncesinde, en yüksek sesle "suya ve ekmeğe indirim yapacağız" diyorlardı. Fakat neredeyse tüm Türkiye’de, vatandaşımıza en pahalı suyu kullandırmaktan imtina dahi etmediler. Samimiyetlerini vatandaşımızın takdirine bırakıyoruz. Çok şükür ki aziz milletimiz dizini dövmemek için, CHP’nin bu altı boş ve mesnetsiz vaatlerine cevabını, her seçimde sandıkta vermektedir. Milletimizle arasına mesafe koyan CHP, 2023’de bir kez daha hayal kırıklığına uğrayacak ve unutamayacağı bir ders daha alacaktır” açıklamalarında bulundu.
Başkan Makas, 152. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına katıldı
AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas, Ankara’da 152’incisi gerçekleştirilen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına katıldı.
Toplantı sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Makas, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, vatandaşlarımıza müjdeli haberi bizzat kendisi duyurdu. Cumhurbaşkanımız, ‘AK Parti’li belediyelerin olduğu yerlerde su faturasında en az yüzde 7 indirim yapacağız.’ şeklindeki ifadeleriyle müjdelediği su indirimine yönelik, Çanakkale’mizdeki AK Belediyelerimiz, ivedi olarak çalışmalarına başlamış bulunmaktadır. İktidarımızın her anında, milletimizin yanında olan AK Partimiz, yerel yönetimlerinde uygulayacağı indirimle, hizmetlerine samimiyetle bir yenisini daha ekleyecektir. Milletimiz görüyor ki, fiyatların yüksek olduğu söylemleriyle felaket tellallığı yapan CHP, her zamanki samimiyetsizliğiyle bir kez daha rezil olmuştur. Gözbebeğimiz Çanakkale’mizden aziz İstanbul’a kadar, birçok CHP’li Belediyede suya yapılan yüzde 100’ler mertebesindeki zamlar vatandaşımıza reva görmüştü. Şöyle bir geriye baktığımızda, CHP’nin samimiyetsize ve vatandaşımızın aklıyla alay edercesine, altı boş söylemlerde bulunduğunu unutmadık. Seçim öncesinde, en yüksek sesle "suya ve ekmeğe indirim yapacağız" diyorlardı. Fakat neredeyse tüm Türkiye’de, vatandaşımıza en pahalı suyu kullandırmaktan imtina dahi etmediler. Samimiyetlerini vatandaşımızın takdirine bırakıyoruz. Çok şükür ki aziz milletimiz dizini dövmemek için, CHP’nin bu altı boş ve mesnetsiz vaatlerine cevabını, her seçimde sandıkta vermektedir. Milletimizle arasına mesafe koyan CHP, 2023’de bir kez daha hayal kırıklığına uğrayacak ve unutamayacağı bir ders daha alacaktır” açıklamalarında bulundu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir