Troy Medya

Rus savaş gemileri peş peşe Çanakkale Boğazı’ndan geçti

ASAYİŞ (HM) - Haber Merkezi | 08.02.2022 - 12:25, Güncelleme: 08.02.2022 - 11:58
 

Rus savaş gemileri peş peşe Çanakkale Boğazı’ndan geçti

Rus savaş gemileri peş peşe Çanakkale Boğazı’ndan geçti

Rusya donanmasına ait 127 borda numaralı ‘Minsk’, 102 borda numaralı ’Kaliningrad’ ve 130 borda numaralı ’Korolev’ isimli savaş gemileri, peş peşe Çanakkale Boğazı’ndan geçerek Marmara Denizi’ne açıldı.Ege Denizi yönünden saat 10.10’da boğaza girişi yapan Rus donanmasının Karadeniz filosuna bağlı 127 borda numaralı ‘Minsk’, 102 borda numaralı ’Kaliningrad’ ve 130 borda numaralı ’Korolev’ isimli savaş gemileri saat 11.30 sıralarında Çanakkale önlerinde oldular. Kilitbahir Kalesi ve ‘Dur Yolcu’ yazısı önünden ilerleyen savaş gemileri, Nara Burnu’nu döndükten sonra Marmara Denizi’ne doğru yol aldı.Rus savaş gemilerine boğazı geçişi sırasında Sahil Güvenlik botu refakat etti.
Rus savaş gemileri peş peşe Çanakkale Boğazı’ndan geçti
Rusya donanmasına ait 127 borda numaralı ‘Minsk’, 102 borda numaralı ’Kaliningrad’ ve 130 borda numaralı ’Korolev’ isimli savaş gemileri, peş peşe Çanakkale Boğazı’ndan geçerek Marmara Denizi’ne açıldı.
Ege Denizi yönünden saat 10.10’da boğaza girişi yapan Rus donanmasının Karadeniz filosuna bağlı 127 borda numaralı ‘Minsk’, 102 borda numaralı ’Kaliningrad’ ve 130 borda numaralı ’Korolev’ isimli savaş gemileri saat 11.30 sıralarında Çanakkale önlerinde oldular. Kilitbahir Kalesi ve ‘Dur Yolcu’ yazısı önünden ilerleyen savaş gemileri, Nara Burnu’nu döndükten sonra Marmara Denizi’ne doğru yol aldı.
Rus savaş gemilerine boğazı geçişi sırasında Sahil Güvenlik botu refakat etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir