Troy Medya

Çanakkale’de taşan Kocabaş Çayının son hali havadan görüntülendi

ASAYİŞ (HM) - Haber Merkezi | 03.02.2022 - 17:51, Güncelleme: 03.02.2022 - 16:55
 

Çanakkale’de taşan Kocabaş Çayının son hali havadan görüntülendi

Çanakkale’de taşan Kocabaş Çayının son hali havadan görüntülendi

Çanakkale’nin Biga ilçesinde taşan Kocabaş Çayı’nın son durumu drone ile görüntülendi.Çanakkale’nin Biga ilçesinde gece saatlerinde başlayan yağmur hayatı olumsuz etkiledi. Sabahın erken saatlerinde taşmaya başlayan Kocabaş Çayı, dere yatağında park halinde bulunan araçları içine aldı. Suyun debisinin yükselmesiyle birlikte arabalar sürüklenmeye başladı.Biga ilçe merkezinden geçen Kocabaş Çayı’nın taşkın anları da drone ile görüntülendi. Yaşanan taşkında can kaybı ve yaralanma olmazken, bölgedeki araçları çayın içinden çıkartma çalışmaları sürüyor.
Çanakkale’de taşan Kocabaş Çayının son hali havadan görüntülendi
Çanakkale’nin Biga ilçesinde taşan Kocabaş Çayı’nın son durumu drone ile görüntülendi.
Çanakkale’nin Biga ilçesinde gece saatlerinde başlayan yağmur hayatı olumsuz etkiledi. Sabahın erken saatlerinde taşmaya başlayan Kocabaş Çayı, dere yatağında park halinde bulunan araçları içine aldı. Suyun debisinin yükselmesiyle birlikte arabalar sürüklenmeye başladı.
Biga ilçe merkezinden geçen Kocabaş Çayı’nın taşkın anları da drone ile görüntülendi. Yaşanan taşkında can kaybı ve yaralanma olmazken, bölgedeki araçları çayın içinden çıkartma çalışmaları sürüyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir