Çan’da da tarlalar su altında kaldı

(HM) - Haber Merkezi | 03.02.2022 - 15:33, Güncelleme: 03.02.2022 - 14:14
 

Çan’da da tarlalar su altında kaldı

Çan’da da tarlalar su altında kaldı

Çanakkale’nin Çan ilçesinde sağanak yağış sonrası tarlalar su altında kaldı.Çan’da dün sabah saatlerinden bu yana etkili olan sağanak yağış sonrasında Kocabaş çayında su seviyesi yükseldi ve tarlalar su altında kaldı. Kocabaş çayı çevresinde bulunan tarlalar ve seralar su altında kalırken herhangi bir hasar meydana gelmedi. Ekipler, olumsuzluk yaşanabilecek bölgelerde devriye geziyor.
Çan’da da tarlalar su altında kaldı
Çanakkale’nin Çan ilçesinde sağanak yağış sonrası tarlalar su altında kaldı.
Çan’da dün sabah saatlerinden bu yana etkili olan sağanak yağış sonrasında Kocabaş çayında su seviyesi yükseldi ve tarlalar su altında kaldı. Kocabaş çayı çevresinde bulunan tarlalar ve seralar su altında kalırken herhangi bir hasar meydana gelmedi. Ekipler, olumsuzluk yaşanabilecek bölgelerde devriye geziyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir