Troy Medya

Böbreğinden 3 kilogram tümör çıkarıldı

SAĞLIK (HM) - Haber Merkezi | 06.01.2022 - 14:17, Güncelleme: 06.01.2022 - 12:09
 

Böbreğinden 3 kilogram tümör çıkarıldı

Böbreğinden 3 kilogram tümör çıkarıldı

Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi’nde ameliyat olan bir kişinin böbreğinden 15 santimetre çapında ve 3 kilogram ağırlığında tümör çıkarıldı.Çanakkale’nin Ayvacık ilçesi Behram köyünde yaşayan 68 yaşındaki Fatma Koç, ağrı ve idrarda kanama şikâyetiyle Mehmet Akif Ersoy Çanakkale Devlet Hastanesi Üroloji Polikliniği’ne başvurdu. Op. Dr. Mahir Seyrek tarafından muayene edilen hastanın böbreğinde tümör olduğu tespit edildi. Op. Dr. Mahir Seyrek ile Opr. Dr. Ali Turunç tarafından ameliyata alınan Fatma Koç’un böbreğinden 15 santimetre genişliğinde ve 3 kilogram ağırlığında tümör çıkarıldı. 3 saat süren başarılı operasyonun ardından hasta, bir hafta boyunca tedavi ve müşahede altında tutulduktan sonra, sağlığına kavuşarak taburcu edildi.
Böbreğinden 3 kilogram tümör çıkarıldı
Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi’nde ameliyat olan bir kişinin böbreğinden 15 santimetre çapında ve 3 kilogram ağırlığında tümör çıkarıldı.
Çanakkale’nin Ayvacık ilçesi Behram köyünde yaşayan 68 yaşındaki Fatma Koç, ağrı ve idrarda kanama şikâyetiyle Mehmet Akif Ersoy Çanakkale Devlet Hastanesi Üroloji Polikliniği’ne başvurdu. Op. Dr. Mahir Seyrek tarafından muayene edilen hastanın böbreğinde tümör olduğu tespit edildi. Op. Dr. Mahir Seyrek ile Opr. Dr. Ali Turunç tarafından ameliyata alınan Fatma Koç’un böbreğinden 15 santimetre genişliğinde ve 3 kilogram ağırlığında tümör çıkarıldı. 3 saat süren başarılı operasyonun ardından hasta, bir hafta boyunca tedavi ve müşahede altında tutulduktan sonra, sağlığına kavuşarak taburcu edildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir