Troy Medya

Boka Vanguard Çanakkale Boğazı’ndan geçiş yaptı

EKONOMİ (HM) - Haber Merkezi | 21.11.2021 - 16:19, Güncelleme: 21.11.2021 - 14:53
 

Boka Vanguard Çanakkale Boğazı’ndan geçiş yaptı

Boka Vanguard Çanakkale Boğazı’ndan geçiş yaptı

Dünyanın en büyük ağır kargo gemilerinden biri olan Boka Vanguard, Çanakkale Boğazı’ndan geçiş yaptı.Yüzen kargoları alabilmek için kısmen batabilen ve dünyanın en büyük ağır kargo gemileri arasında yer alan 275 metre uzunluğunda ve 70 metre genişliğindeki Boka Vanguard, Yalova’dan İspanya’nın Coruna Limanı’na gitmek için Çanakkale Boğazı’ndan geçiş yaptı. Gemi, Boğaz geçişini yaklaşık bir buçuk saatte tamamlayabildi.
Boka Vanguard Çanakkale Boğazı’ndan geçiş yaptı
Dünyanın en büyük ağır kargo gemilerinden biri olan Boka Vanguard, Çanakkale Boğazı’ndan geçiş yaptı.
Yüzen kargoları alabilmek için kısmen batabilen ve dünyanın en büyük ağır kargo gemileri arasında yer alan 275 metre uzunluğunda ve 70 metre genişliğindeki Boka Vanguard, Yalova’dan İspanya’nın Coruna Limanı’na gitmek için Çanakkale Boğazı’ndan geçiş yaptı. Gemi, Boğaz geçişini yaklaşık bir buçuk saatte tamamlayabildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir