Troy Medya

Geyikli doğal gazı için ilk kazma bugün vuruldu

EKONOMİ (HM) - Haber Merkezi | 17.11.2021 - 19:28, Güncelleme: 17.11.2021 - 16:33
 

Geyikli doğal gazı için ilk kazma bugün vuruldu

Geyikli doğal gazı için ilk kazma bugün vuruldu

Çanakkale’nin Ezine ilçesinde AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Geyikli doğal gazı için ilk kazmanın vurulması üzerine açıklamalarda bulundu.Turan; “Kadim tarihiyle, eşsiz kıyılarıyla turizm merkezi Geyikli’mize doğal gaz yatırım çalışmaları kapsamında ilk kazma bugün vuruldu. 2022 yılı içerisinde Geyikli’mize doğal gaz arzı sağlanmış olacak.” dedi.Turan sözlerini şöyle sürdürdü; “Geyikli’mize doğal gazın gelmesi, temiz hava ve ısınmada konfor ile birlikte, turizminin daha da gelişmesine önemli katkı sunacak. Şehrimizin tamamına doğal gaz gelmesi için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu’yla birlikte Çanakkaleli hemşehrilerimize hizmet etmek en büyük onurumuz ve mutluluğumuz.Doğal gazın gelmesi için ısrarlı takibinden, kurumlar arası iletişim adına gösterdiği çabasından dolayı Geyikli Belediye Başkanımız Mevlüt Oruçoğlu’na, EPDK Başkanımız Mustafa Yılmaz’a, AKSA yönetimine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Geyikli’mize ve hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun.”
Geyikli doğal gazı için ilk kazma bugün vuruldu
Çanakkale’nin Ezine ilçesinde AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Geyikli doğal gazı için ilk kazmanın vurulması üzerine açıklamalarda bulundu.
Turan; “Kadim tarihiyle, eşsiz kıyılarıyla turizm merkezi Geyikli’mize doğal gaz yatırım çalışmaları kapsamında ilk kazma bugün vuruldu. 2022 yılı içerisinde Geyikli’mize doğal gaz arzı sağlanmış olacak.” dedi.
Turan sözlerini şöyle sürdürdü; “Geyikli’mize doğal gazın gelmesi, temiz hava ve ısınmada konfor ile birlikte, turizminin daha da gelişmesine önemli katkı sunacak. Şehrimizin tamamına doğal gaz gelmesi için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu’yla birlikte Çanakkaleli hemşehrilerimize hizmet etmek en büyük onurumuz ve mutluluğumuz.
Doğal gazın gelmesi için ısrarlı takibinden, kurumlar arası iletişim adına gösterdiği çabasından dolayı Geyikli Belediye Başkanımız Mevlüt Oruçoğlu’na, EPDK Başkanımız Mustafa Yılmaz’a, AKSA yönetimine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Geyikli’mize ve hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun.”
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir