Çan’da 09.05’te hayat durdu

(HM) - Haber Merkezi | 10.11.2021 - 14:19, Güncelleme: 10.11.2021 - 10:52
 

Çan’da 09.05’te hayat durdu

Çan’da 09.05’te hayat durdu

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 83. yıl dönümünde saatler 09.05’i gösterdiğinde Çan’da hayat durdu.İlçe merkezinde Çan Kaymakamı Mustafa Gürdal, Çan Belediye Başkanı Bülent Öz ve siyasi partilerin Atatürk Anıtına çelenk sunma törenin ardından saatler 09.05’i gösterdiğinde sirenlerin çalması ile birlikte İstiklal Marşı okundu. Ardından vatandaşlar saygı duruşuna geçti. Çan’da adeta hayat dururken bir vatandaş İstiklal Marşı okunurken gözyaşlarına hakim olamadı.
Çan’da 09.05’te hayat durdu
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 83. yıl dönümünde saatler 09.05’i gösterdiğinde Çan’da hayat durdu.
İlçe merkezinde Çan Kaymakamı Mustafa Gürdal, Çan Belediye Başkanı Bülent Öz ve siyasi partilerin Atatürk Anıtına çelenk sunma törenin ardından saatler 09.05’i gösterdiğinde sirenlerin çalması ile birlikte İstiklal Marşı okundu. Ardından vatandaşlar saygı duruşuna geçti. Çan’da adeta hayat dururken bir vatandaş İstiklal Marşı okunurken gözyaşlarına hakim olamadı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir