Kuyuya düşen köpeği jandarma kurtardı

ASAYİŞ (HM) - Haber Merkezi | 09.11.2021 - 23:53, Güncelleme: 09.11.2021 - 15:21
 

Kuyuya düşen köpeği jandarma kurtardı

Kuyuya düşen köpeği jandarma kurtardı

Çanakkale’nin Yenice ilçesine bağlı Koruköy köyünde bir su kuyusuna düşerek 8 saat mahsur kalan sokak köpeğini jandarma ekipleri kurtardı.Koruköy köyünde boş bir arsanın içinde bulunan su kuyusundan köpek seslerinin geldiğini fark eden Cihan Özçelik, su kuyusunu kontrol ettiğinde bir köpeğin kuyu içine düştüğünü gördü. Özçelik, durumu jandarma ve köy muhtarına bildirerek yardım istedi. Olay yerine gelen ilçe jandarma görevlileri ve köy muhtarı uzun uğraşların ardından köpeği halat yardımı ile 6 metre derinliği olan kuyudan çıkardılar.Koruköy Muhtarı Aydın Akyol, “Geceyi su dolu kuyuda geçiren sokak köpeğini jandarma görevlilerince birlikte kurtarmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Jandarma görevlilerine köy halkı adına çok teşekkür ederim” dedi.
Kuyuya düşen köpeği jandarma kurtardı
Çanakkale’nin Yenice ilçesine bağlı Koruköy köyünde bir su kuyusuna düşerek 8 saat mahsur kalan sokak köpeğini jandarma ekipleri kurtardı.
Koruköy köyünde boş bir arsanın içinde bulunan su kuyusundan köpek seslerinin geldiğini fark eden Cihan Özçelik, su kuyusunu kontrol ettiğinde bir köpeğin kuyu içine düştüğünü gördü. Özçelik, durumu jandarma ve köy muhtarına bildirerek yardım istedi. Olay yerine gelen ilçe jandarma görevlileri ve köy muhtarı uzun uğraşların ardından köpeği halat yardımı ile 6 metre derinliği olan kuyudan çıkardılar.
Koruköy Muhtarı Aydın Akyol, “Geceyi su dolu kuyuda geçiren sokak köpeğini jandarma görevlilerince birlikte kurtarmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Jandarma görevlilerine köy halkı adına çok teşekkür ederim” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir