Çanakkale merkezli 3 ilde FETÖ operasyonu: 7 gözaltı

ASAYİŞ (HM) - Haber Merkezi | 09.11.2021 - 23:53, Güncelleme: 09.11.2021 - 21:28
 

Çanakkale merkezli 3 ilde FETÖ operasyonu: 7 gözaltı

Çanakkale merkezli 3 ilde FETÖ operasyonu: 7 gözaltı

Çanakkale merkezli 3 ilde Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) askeri yapılanmasına yönelik gerçekleştirilen operasyonda aralarında muvazzaf askerlerin de bulunduğu 7 kişi gözaltına alındı.Çanakkale Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen çalışmalar kapsamında, 8 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Çanakkale Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, şüphelilerin yakalanması için Çanakkale, Diyarbakır ve İstanbul’daki adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. Yapılan operasyonlarda 2’si muvazzaf, 5’i eski askeri personel olmak üzere 7 kişi gözaltına alınırken, diğer şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.
Çanakkale merkezli 3 ilde FETÖ operasyonu: 7 gözaltı
Çanakkale merkezli 3 ilde Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) askeri yapılanmasına yönelik gerçekleştirilen operasyonda aralarında muvazzaf askerlerin de bulunduğu 7 kişi gözaltına alındı.

Çanakkale Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen çalışmalar kapsamında, 8 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Çanakkale Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, şüphelilerin yakalanması için Çanakkale, Diyarbakır ve İstanbul’daki adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. Yapılan operasyonlarda 2’si muvazzaf, 5’i eski askeri personel olmak üzere 7 kişi gözaltına alınırken, diğer şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir