Consent Preferences

Gelibolu- Lapseki feribot hattına sis engeli

(HM) - Haber Merkezi | 05.11.2021 - 15:51, Güncelleme: 05.11.2021 - 12:46
 

Gelibolu- Lapseki feribot hattına sis engeli

Gelibolu- Lapseki feribot hattına sis engeli

Çanakkale’de sabah saatlerinde çöken yoğun sis tabakası nedeniyle Gelibolu-Lapseki feribot seferleri askıya alındı.Çanakkale’de saat 07.30’da çöken yoğun sis tabakası nedeniyle Çanakkale Boğazı gemi trafiğine kapandı. Çanakkale Boğazı Gemi Trafik Hizmetleri Müdürlüğü, kuzey ve güneyden girecek gemilerin kaptanlarını telsizle uyararak boğazın çift yönlü transit gemi geçişlerine kapatıldığı duyuruldu.Çanakkale Boğaz ve adalar hattında feribotla insan ve araç taşımacılığı yapan GESTAŞ A.Ş., çöken yoğun sis tabakası nedeniyle Çanakkale-Eceabat ve Çanakkale-Kilitbahir hatlarını askıya aldığını duyurmuştu. Bu hatlarda feribot seferleri normale dönerken, Lapseki-Gelibolu hattında devam eden yoğun sis tabakası nedeniyle seferler geçici süreyle durduruldu.
Gelibolu- Lapseki feribot hattına sis engeli
Çanakkale’de sabah saatlerinde çöken yoğun sis tabakası nedeniyle Gelibolu-Lapseki feribot seferleri askıya alındı.
Çanakkale’de saat 07.30’da çöken yoğun sis tabakası nedeniyle Çanakkale Boğazı gemi trafiğine kapandı. Çanakkale Boğazı Gemi Trafik Hizmetleri Müdürlüğü, kuzey ve güneyden girecek gemilerin kaptanlarını telsizle uyararak boğazın çift yönlü transit gemi geçişlerine kapatıldığı duyuruldu.
Çanakkale Boğaz ve adalar hattında feribotla insan ve araç taşımacılığı yapan GESTAŞ A.Ş., çöken yoğun sis tabakası nedeniyle Çanakkale-Eceabat ve Çanakkale-Kilitbahir hatlarını askıya aldığını duyurmuştu. Bu hatlarda feribot seferleri normale dönerken, Lapseki-Gelibolu hattında devam eden yoğun sis tabakası nedeniyle seferler geçici süreyle durduruldu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir