109 2
109

Çanakkale’de, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı çelenk töreni

SİYASET (HM) - Haber Merkezi | 28.10.2021 - 16:34, Güncelleme: 28.10.2021 - 13:51
 

Çanakkale’de, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı çelenk töreni

Çanakkale’de, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı çelenk töreni

Çanakkale’de, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolasıyla Atatürk anıtına çelenk sunumu gerçekleştirildi.Cumhuriyet Meydanı’nda saat 13.00’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Atatürk anıtına çelenk sunumu gerçekleştirildi. Çanakkale Valiliği, Boğaz ve Garnizon Komutanlığı ve Çanakkale Belediyesi’nin çelenk sunumlarının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Törene Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Turhan Ecevit, siyasi parti temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Çanakkale’de, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı çelenk töreni
Çanakkale’de, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolasıyla Atatürk anıtına çelenk sunumu gerçekleştirildi.
Cumhuriyet Meydanı’nda saat 13.00’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Atatürk anıtına çelenk sunumu gerçekleştirildi. Çanakkale Valiliği, Boğaz ve Garnizon Komutanlığı ve Çanakkale Belediyesi’nin çelenk sunumlarının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Törene Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Turhan Ecevit, siyasi parti temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir