109 2
109

Çanakkale’de yasa dışı avcılığa 8 bin lira ceza

ASAYİŞ (HM) - Haber Merkezi | 24.09.2021 - 12:12, Güncelleme: 24.09.2021 - 11:16
 

Çanakkale’de yasa dışı avcılığa 8 bin lira ceza

Çanakkale’de yasa dışı avcılığa 8 bin lira ceza

Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde yasa dışı av yapan 6 kişiye 8 bin 100 lira idari para cezası uygulandı.Çanakkale Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü (DKMP), yaban hayatın korunması için denetlemelerini sürdürüyor. DKMP ekipleri, geçtiğimiz gün Gelibolu ilçesinde av koruma faaliyetleri sırasında yasa dışı avcılık yapan 6 kişiye 8 bin 100 lira idari para cezası uyguladı.
Çanakkale’de yasa dışı avcılığa 8 bin lira ceza
Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde yasa dışı av yapan 6 kişiye 8 bin 100 lira idari para cezası uygulandı.
Çanakkale Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü (DKMP), yaban hayatın korunması için denetlemelerini sürdürüyor. DKMP ekipleri, geçtiğimiz gün Gelibolu ilçesinde av koruma faaliyetleri sırasında yasa dışı avcılık yapan 6 kişiye 8 bin 100 lira idari para cezası uyguladı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir