Peçeli baykuş 3 aylık bakım sonrası tabiata salındı

(HM) - Haber Merkezi | 14.09.2021 - 18:32, Güncelleme: 14.09.2021 - 11:26
 

Peçeli baykuş 3 aylık bakım sonrası tabiata salındı

Peçeli baykuş 3 aylık bakım sonrası tabiata salındı

Çanakkale’de, Doğa Koruma ve Millî Parklar (DKMP) Çanakkale Şube Müdürlüğü’nce 3 aydır bakımı yapılan peçeli baykuş gök yüzüyle buluştu.Biga ilçesinde orman içerisinde Biga DKMP Şefliği ekipleri tarafından 3 ay önce 2 haftalık yavru iken bulunan peçeli baykuş, DKMP Çanakkale Şube Müdürlüğü’ne teslim edilmişti. Burada Veteriner Hekim Meltem Dimişgi tarafından 3 ay boyunca ıslak mama, tavuk ve ciğer ile beslenen peçeli baykuşa ‘Fışfış’ ismi verildi. Tabiatta tek başına kalabilmeyi öğrenen Fışfış, DKMP Çanakkale Şube Müdürü Ozan Hacıalioğlu ile Veteriner Meltem Dimişgi eşliğinde Radar Tepesi’nden doğaya salındı.
Peçeli baykuş 3 aylık bakım sonrası tabiata salındı
Çanakkale’de, Doğa Koruma ve Millî Parklar (DKMP) Çanakkale Şube Müdürlüğü’nce 3 aydır bakımı yapılan peçeli baykuş gök yüzüyle buluştu.
Biga ilçesinde orman içerisinde Biga DKMP Şefliği ekipleri tarafından 3 ay önce 2 haftalık yavru iken bulunan peçeli baykuş, DKMP Çanakkale Şube Müdürlüğü’ne teslim edilmişti. Burada Veteriner Hekim Meltem Dimişgi tarafından 3 ay boyunca ıslak mama, tavuk ve ciğer ile beslenen peçeli baykuşa ‘Fışfış’ ismi verildi. Tabiatta tek başına kalabilmeyi öğrenen Fışfış, DKMP Çanakkale Şube Müdürü Ozan Hacıalioğlu ile Veteriner Meltem Dimişgi eşliğinde Radar Tepesi’nden doğaya salındı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir