Consent Preferences

Yorgun flamingo tedavisinin ardından doğaya salındı

(HM) - Haber Merkezi | 12.09.2021 - 22:19, Güncelleme: 12.09.2021 - 14:14
 

Yorgun flamingo tedavisinin ardından doğaya salındı

Yorgun flamingo tedavisinin ardından doğaya salındı

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinde yorgun halde bulunan flamingo bakımı ve tedavisinin ardından yeniden doğaya salındı.Çanakkale’nin Ayvacık ilçesine bağlı Küçükkuyu beldesinde, sahilde yorgun halde bulunan flamingoyu gören vatandaşlar durumu Çanakkale Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) yetkilerine bildirdi. Kısa sürede bölgeye giden ekipler, veteriner hekim eşliğinde flamingonun bakım ve tedavisinin gerçekleştirdikten sonra Lapseki ilçesine bağlı Çardak beldesinde bulunan lagüne diğer flamingoların yanına bırakıldı.
Yorgun flamingo tedavisinin ardından doğaya salındı
Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinde yorgun halde bulunan flamingo bakımı ve tedavisinin ardından yeniden doğaya salındı.
Çanakkale’nin Ayvacık ilçesine bağlı Küçükkuyu beldesinde, sahilde yorgun halde bulunan flamingoyu gören vatandaşlar durumu Çanakkale Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) yetkilerine bildirdi. Kısa sürede bölgeye giden ekipler, veteriner hekim eşliğinde flamingonun bakım ve tedavisinin gerçekleştirdikten sonra Lapseki ilçesine bağlı Çardak beldesinde bulunan lagüne diğer flamingoların yanına bırakıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir