Vali Aktaş’tan Çimentepe Yangın Gözetleme Kulesi’ne ziyaret

(HM) - Haber Merkezi | 07.08.2021 - 23:03, Güncelleme: 07.08.2021 - 15:30
 

Vali Aktaş’tan Çimentepe Yangın Gözetleme Kulesi’ne ziyaret

Vali Aktaş’tan Çimentepe Yangın Gözetleme Kulesi’ne ziyaret

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Eceabat ilçesinde bulunan Çimentepe Yangın Gözetleme Kulesi’nde ormanları korumak için görev başında olan personeli ziyaret etti.Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, Eceabat Kaymakamı Mustafa Çiftçiler ve İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Tahsin Saruhan’ın da bulunduğu ziyarette Vali İlhami Aktaş, Çimentepe Yangın Gözetleme Kulesinde 7/24 kesintisiz yürütülen çalışmalar ile ilgili bilgiler aldı.Bütün vatandaşları bu günlerde ormanlara karşı çok daha duyarlı olmaya davet eden Vali İlhami Aktaş, “Çok basit ihmaller, bu yeşil örtüyü karartabiliyor. Ağaç, ot ve bitki olan her ortamda ateşten uzak durmayı alışkanlık haline getirmeliyiz” dedi.
Vali Aktaş’tan Çimentepe Yangın Gözetleme Kulesi’ne ziyaret
Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Eceabat ilçesinde bulunan Çimentepe Yangın Gözetleme Kulesi’nde ormanları korumak için görev başında olan personeli ziyaret etti.
Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, Eceabat Kaymakamı Mustafa Çiftçiler ve İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Tahsin Saruhan’ın da bulunduğu ziyarette Vali İlhami Aktaş, Çimentepe Yangın Gözetleme Kulesinde 7/24 kesintisiz yürütülen çalışmalar ile ilgili bilgiler aldı.
Bütün vatandaşları bu günlerde ormanlara karşı çok daha duyarlı olmaya davet eden Vali İlhami Aktaş, “Çok basit ihmaller, bu yeşil örtüyü karartabiliyor. Ağaç, ot ve bitki olan her ortamda ateşten uzak durmayı alışkanlık haline getirmeliyiz” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir