Troy Medya

Kaymakam Göktaş'tan şehit ailesine bayram ziyareti

22.07.2021 - 00:24, Güncelleme: 22.07.2021 - 00:24
 

Kaymakam Göktaş'tan şehit ailesine bayram ziyareti

Çanakkale'nin Yenice Kaymakamı Musa Göktaş şehit ailesini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Yenice Kaymakamı Musa Göktaş, ilçeye bağlı Sarıçay köyünde ikamet eden Şehit Topçu Er İdris Kabak'ın ailesini ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Kaymakam Musa Göktaş ziyaret sonrasında köy kahvehanesinde vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.  Kaymakam Göktaş'a, İlçe Jandarma Komutanı Fatih Seçgin, İlçe Emniyet Amiri V. Bektaş Akın, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü V. Güney Gaçga ve Köy Muhtarı Rıza Bozan eşlik etti.
Çanakkale'nin Yenice Kaymakamı Musa Göktaş şehit ailesini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Yenice Kaymakamı Musa Göktaş, ilçeye bağlı Sarıçay köyünde ikamet eden Şehit Topçu Er İdris Kabak'ın ailesini ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Kaymakam Musa Göktaş ziyaret sonrasında köy kahvehanesinde vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. 
Kaymakam Göktaş'a, İlçe Jandarma Komutanı Fatih Seçgin, İlçe Emniyet Amiri V. Bektaş Akın, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü V. Güney Gaçga ve Köy Muhtarı Rıza Bozan eşlik etti.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir