Troy Medya

Vali Aktaş, Yenice Jandarma uygulama noktasını ziyaret etti

(HM) - Haber Merkezi | 13.07.2021 - 13:35, Güncelleme: 13.07.2021 - 12:44
 

Vali Aktaş, Yenice Jandarma uygulama noktasını ziyaret etti

Vali Aktaş, Yenice Jandarma uygulama noktasını ziyaret etti

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Yenice Jandarma uygulama noktasını ziyaret etti.Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Yenice ilçesine giden Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, il Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Tahsin Saruhan ile birlikte yapılan çalışmalar ve kademeli normalleşme döneminde alınan tedbirler hakkında görevli jandarma personellerinden bilgi aldı. Yapılan bilgilendirmenin ardından Vali Aktaş, Yenice Jandarma Uygulama Noktasında görev yapan jandarma personellerine çalışmalarında kolaylıklar diledi.
Vali Aktaş, Yenice Jandarma uygulama noktasını ziyaret etti
Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Yenice Jandarma uygulama noktasını ziyaret etti.
Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Yenice ilçesine giden Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, il Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Tahsin Saruhan ile birlikte yapılan çalışmalar ve kademeli normalleşme döneminde alınan tedbirler hakkında görevli jandarma personellerinden bilgi aldı. Yapılan bilgilendirmenin ardından Vali Aktaş, Yenice Jandarma Uygulama Noktasında görev yapan jandarma personellerine çalışmalarında kolaylıklar diledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir