Çan’da Pazar yerine aşı noktası kuruldu

(HM) - Haber Merkezi | 12.07.2021 - 22:19, Güncelleme: 12.07.2021 - 19:01
 

Çan’da Pazar yerine aşı noktası kuruldu

Çan’da Pazar yerine aşı noktası kuruldu

Çanakkale’nin Çan ilçesinde Kapalı Pazar yerinde aşı noktası kuruldu.Çan’da her hafta pazartesi günü kurulan Kapalı Pazar yerinde Çan ilçe Sağlık Müdürlüğü tarafından aşı noktası kuruldu. Korona virüsle mücadele kapsamında vatandaşın daha kolay erişimi için gün boyunca Pazar esnafına ve vatandaşlara sağlık ekipleri tarafından Biontech aşı uygulaması yapıldı.
Çan’da Pazar yerine aşı noktası kuruldu
Çanakkale’nin Çan ilçesinde Kapalı Pazar yerinde aşı noktası kuruldu.
Çan’da her hafta pazartesi günü kurulan Kapalı Pazar yerinde Çan ilçe Sağlık Müdürlüğü tarafından aşı noktası kuruldu. Korona virüsle mücadele kapsamında vatandaşın daha kolay erişimi için gün boyunca Pazar esnafına ve vatandaşlara sağlık ekipleri tarafından Biontech aşı uygulaması yapıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir