Fırtınadan devrilen kavak ağacı karayolunu kapattı

(HM) - Haber Merkezi | 09.07.2021 - 20:38, Güncelleme: 09.07.2021 - 17:53
 

Fırtınadan devrilen kavak ağacı karayolunu kapattı

Fırtınadan devrilen kavak ağacı karayolunu kapattı

Çanakkale’nin Yenice ilçesinde etkili olan fırtına nedeniyle bir kavak ağacı Yenice-Balıkesir karayoluna devrildi. Bir süre trafiğe kapanan yolda yaklaşık 1 kilometrelik araç kuyruğu oluştu.Çanakkale’nin Yenice ilçesine 3 kilometre uzaklıkta bulunan Seyvan köyü ile Çakır köyü sapağı arasındaki yol kenarında bulunan kavak ağacı şiddetli fırtına nedeniyle Yenice-Balıkesir karayoluna devrildi. Yaklaşık yarım saat boyunca trafiğe kapalı olan yolda yaklaşık 1 kilometrelik araç kuyruğu oluştu. Kavak ağacını olay yerinden geçen bir traktör yardımı ile karayolundan kaldırdıklarını söyleyen Koruköy köyü Muhtarı Aydın Akyol, “Yenice’ye aracımla gelirken karayoluna kavak ağacının devrildiğini fark ettim. Aracımızdan indik. Diğer araç sürücüleri ile birlikte kapanan yolda beklerken olay mahalline gelen bir traktör yardımı ile kavak ağacını yoldan kaldırdık. Yol tekrar ulaşıma açıldı. Herhangi bir zarar olmaması sevindirici” dedi.
Fırtınadan devrilen kavak ağacı karayolunu kapattı
Çanakkale’nin Yenice ilçesinde etkili olan fırtına nedeniyle bir kavak ağacı Yenice-Balıkesir karayoluna devrildi. Bir süre trafiğe kapanan yolda yaklaşık 1 kilometrelik araç kuyruğu oluştu.

Çanakkale’nin Yenice ilçesine 3 kilometre uzaklıkta bulunan Seyvan köyü ile Çakır köyü sapağı arasındaki yol kenarında bulunan kavak ağacı şiddetli fırtına nedeniyle Yenice-Balıkesir karayoluna devrildi. Yaklaşık yarım saat boyunca trafiğe kapalı olan yolda yaklaşık 1 kilometrelik araç kuyruğu oluştu. Kavak ağacını olay yerinden geçen bir traktör yardımı ile karayolundan kaldırdıklarını söyleyen Koruköy köyü Muhtarı Aydın Akyol, “Yenice’ye aracımla gelirken karayoluna kavak ağacının devrildiğini fark ettim. Aracımızdan indik. Diğer araç sürücüleri ile birlikte kapanan yolda beklerken olay mahalline gelen bir traktör yardımı ile kavak ağacını yoldan kaldırdık. Yol tekrar ulaşıma açıldı. Herhangi bir zarar olmaması sevindirici” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir