Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü

(HM) - Haber Merkezi | 02.07.2021 - 20:26, Güncelleme: 02.07.2021 - 20:26
 

Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü

Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü

Galatasaray, 2021-2022 sezonu hazırlıkları kapsamındaki çalışmalarına bugün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yaptığı çift antrenmanla devam etti.Günün sabah gerçekleştirilen ilk antrenmanına ısınma hareketleri ile başlandı. Daha sonra gruplar halinde yediye üç top kapma oyunu oynandı. Antrenmanın devam eden bölümünde altıya altı dar alan oyunları üzerinde duruldu. Ana bölümde ise 12’şer dakikalık iki ayrı bölümde 11’e 11 çift kale oyun gerçekleştirildi. Antrenman, dayanıklılık koşusunun ardından tamamlandı. Günün ikinci antrenmanında ise kuvvet çalışması yapıldı.Mostafa Mohamed, tedavisinin ardından fizyoterapist eşliğinde sahada koşu çalışmalarına başladı.
Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü
Galatasaray, 2021-2022 sezonu hazırlıkları kapsamındaki çalışmalarına bugün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yaptığı çift antrenmanla devam etti.
Günün sabah gerçekleştirilen ilk antrenmanına ısınma hareketleri ile başlandı. Daha sonra gruplar halinde yediye üç top kapma oyunu oynandı. Antrenmanın devam eden bölümünde altıya altı dar alan oyunları üzerinde duruldu. Ana bölümde ise 12’şer dakikalık iki ayrı bölümde 11’e 11 çift kale oyun gerçekleştirildi. Antrenman, dayanıklılık koşusunun ardından tamamlandı. Günün ikinci antrenmanında ise kuvvet çalışması yapıldı.
Mostafa Mohamed, tedavisinin ardından fizyoterapist eşliğinde sahada koşu çalışmalarına başladı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir