Troy Medya

Çan’da belediye ekipleri mesire alanını temizledi

(HM) - Haber Merkezi | 10.06.2021 - 19:12, Güncelleme: 10.06.2021 - 19:12
 

Çan’da belediye ekipleri mesire alanını temizledi

Çan’da belediye ekipleri mesire alanını temizledi

Çanakkale’nin Çan Belediyesi, yaşanabilir bir Çan için doğaya sahip çıkıyor.05-11 Haziran Çevre koruma haftası kapsamında Çan Belediyesi ekipleri, Garip Analar mesire alanını temizlediler. Çevre bilinci ile hareket eden Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, “Yaşanılabilir bir Çan için doğaya sahip çıkıyoruz. Tahribata uğramış çöp kovaları imalatımız olan yeni çöp kovaları ile yenilendi. Uzayan otlar ekiplerimizce temizlenerek Mesire Alanı güzel bir görüntüye kavuşturuldu” dedi.
Çan’da belediye ekipleri mesire alanını temizledi
Çanakkale’nin Çan Belediyesi, yaşanabilir bir Çan için doğaya sahip çıkıyor.
05-11 Haziran Çevre koruma haftası kapsamında Çan Belediyesi ekipleri, Garip Analar mesire alanını temizlediler. Çevre bilinci ile hareket eden Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, “Yaşanılabilir bir Çan için doğaya sahip çıkıyoruz. Tahribata uğramış çöp kovaları imalatımız olan yeni çöp kovaları ile yenilendi. Uzayan otlar ekiplerimizce temizlenerek Mesire Alanı güzel bir görüntüye kavuşturuldu” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir