Troy Medya

Çanakkale sessizliğe büründü

GÜNDEM 03.04.2021 - 13:24, Güncelleme: 01.06.2021 - 14:03
 

Çanakkale sessizliğe büründü

Çanakkale’de, hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması artan vaka sayısı nedeniyle geri geldi. Boş kalan meydan ve kordon boyu drone ile havadan görüntülendi.

Kısıtlama nedeniyle boş kalan İskele Meydanı, Saat Kulesi, Cumhuriyet Meydanı ve Truva Atı’nın bulunduğu kordon boyu drone ile havadan görüntülendi.  Korona virüs tedbirleri kapsamında kırmızı kategoride bulunan 58 şehirde dün akşam 21.00'den itibaren 56 saatlik sokağa çıkma kısıtlaması başladı. Çok yüksek riskli iller arasında olan Çanakkale’de 1 Mart'ta başlayan kontrollü normalleşme süreciyle birlikte cumartesi günleri bir ay boyunca kısıtlamasız geçmişti. Normalleşme takvimine göre çok yüksek riskli iller olan Çanakkale’de kısıtlama saatleri cuma günü akşam 21.00 itibaren Pazartesi sabahı 05.00'e kadar oldu.  Belediye ekipleri, boş kalan sokaklarda yarım kalan çalışmaları tamamlarken, polis ekipleri de kentin çeşitli noktalarında denetimlerini sürdürüyor.   
Çanakkale’de, hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması artan vaka sayısı nedeniyle geri geldi. Boş kalan meydan ve kordon boyu drone ile havadan görüntülendi.

Kısıtlama nedeniyle boş kalan İskele Meydanı, Saat Kulesi, Cumhuriyet Meydanı ve Truva Atı’nın bulunduğu kordon boyu drone ile havadan görüntülendi. 
Korona virüs tedbirleri kapsamında kırmızı kategoride bulunan 58 şehirde dün akşam 21.00'den itibaren 56 saatlik sokağa çıkma kısıtlaması başladı. Çok yüksek riskli iller arasında olan Çanakkale’de 1 Mart'ta başlayan kontrollü normalleşme süreciyle birlikte cumartesi günleri bir ay boyunca kısıtlamasız geçmişti. Normalleşme takvimine göre çok yüksek riskli iller olan Çanakkale’de kısıtlama saatleri cuma günü akşam 21.00 itibaren Pazartesi sabahı 05.00'e kadar oldu. 
Belediye ekipleri, boş kalan sokaklarda yarım kalan çalışmaları tamamlarken, polis ekipleri de kentin çeşitli noktalarında denetimlerini sürdürüyor. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir