Çanakkale Kıpkırmızı

GÜNDEM 29.03.2021 - 01:16, Güncelleme: 01.06.2021 - 14:03
 

Çanakkale Kıpkırmızı

Tüm uyarılara rağmen vaka yoğunluğu devam ediyor. Çanakkale haritasında her geçen gün kırmızı bölümler yoğunlaşıyor.

Koronavirüs risk haritasında üst sıralarda yer alan Çanakkale'de, vaka yoğunluğu devam ediyor. HES uygulamasına göre, Çanakkale'de kırmızı alanlar her geçen gün daha da yoğunlaşıyor. Özellike il merkezinde yaşanan yoğun hareketlilik, salgına karşı önlem almayı da zorlaştırıyor. Uzmanlar, gidişatın daha sert tedbirler almak zorunda bırakabileceğini ifade ediyor.  Vaka sayılarında artış sürerken, denetimler de hız kesmiyor. Kordon boyunda ekiplerin maske ve mesafe denetimlerine Vali İlhami Aktaş da katıldı. Ekipler, maske kullanımı, sosyal mesafe kurallarına uyum konularında denetim yaparken, işyerlerinde de dezenfektan ve diğer hijyen önlemleri kontrol edildi. 
Tüm uyarılara rağmen vaka yoğunluğu devam ediyor. Çanakkale haritasında her geçen gün kırmızı bölümler yoğunlaşıyor.

Koronavirüs risk haritasında üst sıralarda yer alan Çanakkale'de, vaka yoğunluğu devam ediyor. HES uygulamasına göre, Çanakkale'de kırmızı alanlar her geçen gün daha da yoğunlaşıyor. Özellike il merkezinde yaşanan yoğun hareketlilik, salgına karşı önlem almayı da zorlaştırıyor. Uzmanlar, gidişatın daha sert tedbirler almak zorunda bırakabileceğini ifade ediyor. 

Vaka sayılarında artış sürerken, denetimler de hız kesmiyor. Kordon boyunda ekiplerin maske ve mesafe denetimlerine Vali İlhami Aktaş da katıldı. Ekipler, maske kullanımı, sosyal mesafe kurallarına uyum konularında denetim yaparken, işyerlerinde de dezenfektan ve diğer hijyen önlemleri kontrol edildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir