Troy Medya

Yunanistan’a kaçmak üzereyken yakalanan FETÖ şüphelileri tutuklandı

ASAYİŞ (HM) - Haber Merkezi | 05.09.2022 - 17:39, Güncelleme: 05.09.2022 - 17:26
 

Yunanistan’a kaçmak üzereyken yakalanan FETÖ şüphelileri tutuklandı

Yunanistan’a kaçmak üzereyken yakalanan FETÖ şüphelileri tutuklandı

Çanakkale’nin Ezine ilçesinde sürat teknesi ile Yunanistan’a kaçma hazırlığı yaptıkları sırada yakalanan 2 FETÖ şüphelisi ve organizatörlük yapan bir kişi tutuklandı.Çanakkale’de, İl Jandarma Komutanlığı, MİT Başkanlığı ve Sahil Güvenlik Batı Marmara Grup Komutanlığı ekipleri, ‘FETÖ Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma’ suçundan haklarında arama kaydı bulunan 2 şüphelinin yurt dışına kaçma hazırlığında olduğu bilgisini almaları üzerine harekete geçti. 2 Eylül tarihinde yapılan operasyonda Ezine’nin sahil kesiminden sürat teknesi ile Yunanistan Midilli Adası’na geçme hazırlığında bulunan 2 şüpheli ve bu şüphelilere organizatörlük yapan bir kişi yakalandı. Şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Yunanistan’a kaçmak üzereyken yakalanan FETÖ şüphelileri tutuklandı
Çanakkale’nin Ezine ilçesinde sürat teknesi ile Yunanistan’a kaçma hazırlığı yaptıkları sırada yakalanan 2 FETÖ şüphelisi ve organizatörlük yapan bir kişi tutuklandı.
Çanakkale’de, İl Jandarma Komutanlığı, MİT Başkanlığı ve Sahil Güvenlik Batı Marmara Grup Komutanlığı ekipleri, ‘FETÖ Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma’ suçundan haklarında arama kaydı bulunan 2 şüphelinin yurt dışına kaçma hazırlığında olduğu bilgisini almaları üzerine harekete geçti. 2 Eylül tarihinde yapılan operasyonda Ezine’nin sahil kesiminden sürat teknesi ile Yunanistan Midilli Adası’na geçme hazırlığında bulunan 2 şüpheli ve bu şüphelilere organizatörlük yapan bir kişi yakalandı. Şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir