Troy Medya

Yenice’de ev yangını

ASAYİŞ (HM) - Haber Merkezi | 30.06.2022 - 23:45, Güncelleme: 30.06.2022 - 15:16
 

Yenice’de ev yangını

Yenice’de ev yangını

Çanakkale’nin Yenice ilçesinde çıkan yangında 2 evde maddi hasar oluştu.Yenice ilçesine bağlı Koruköy köyü Çaltı mahallesinde sabah saat 9:00 sularında Halil Tosun’a ait evde çıkan yangın bitişiğinde bulunan Adile Bilcan’ın evine de sıçradı. Yangına ilk müdahaleyi köylüler yaparken, Yenice Orman İşletme Müdürlüğü’ne ait 1 arazöz ile belediye itfaiye aracı da destek verdi.Yangında can kaybı olmadığını belirten Muhtar Aydın Akyol, evlerde geniş çaplı maddi hasar meydana geldiğini söyledi.
Yenice’de ev yangını
Çanakkale’nin Yenice ilçesinde çıkan yangında 2 evde maddi hasar oluştu.
Yenice ilçesine bağlı Koruköy köyü Çaltı mahallesinde sabah saat 9:00 sularında Halil Tosun’a ait evde çıkan yangın bitişiğinde bulunan Adile Bilcan’ın evine de sıçradı. Yangına ilk müdahaleyi köylüler yaparken, Yenice Orman İşletme Müdürlüğü’ne ait 1 arazöz ile belediye itfaiye aracı da destek verdi.
Yangında can kaybı olmadığını belirten Muhtar Aydın Akyol, evlerde geniş çaplı maddi hasar meydana geldiğini söyledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir