Troy Medya

Yenice’de BBP ilçe başkanlığına Necdet Karabıyık seçildi

SİYASET (HM) - Haber Merkezi | 31.10.2022 - 22:21, Güncelleme: 31.10.2022 - 14:29
 

Yenice’de BBP ilçe başkanlığına Necdet Karabıyık seçildi

Yenice’de BBP ilçe başkanlığına Necdet Karabıyık seçildi

Çanakkale’nin Yenice ilçesinde düzenlenen Büyük Birlik Partisi 1. olağan ilçe kongresinde ilçe başkanlığına Necdet Karabıyık seçildi.Yenice’de Belediye İş Hanında düzenlenen Büyük Birlik Partisi ilçe kongresi saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması ile başladı. Tek liste ile gidilen seçimlerde Necdet Karabıyık Büyük Birlik Partisi Yenice İlçe Başkanlığına seçildi.BBP Yenice ilçe yönetim kurulu Mustafa Dönder, Selim Şahin, Mustafa Yavuz, İbrahim Güler, Halil Ceylan, Ali Karabıyık, Musa Sarı ve Hasan Hüseyin Dolman’dan oluştu.BBP Yenice ilçe kongresinin hayırlı uğurlu olmasını dileyen BBP Çanakkale İl Başkanı Levent Çavuş, “Bizim için önce devlet sonra millet ondan sonra hep beraber varız. Devletimiz var olduğu sürece hepimiz birlikte var olacağız. Siyasi parti olarak Cumhur İttifakı’nın destekçisiyiz” dedi.
Yenice’de BBP ilçe başkanlığına Necdet Karabıyık seçildi
Çanakkale’nin Yenice ilçesinde düzenlenen Büyük Birlik Partisi 1. olağan ilçe kongresinde ilçe başkanlığına Necdet Karabıyık seçildi.
Yenice’de Belediye İş Hanında düzenlenen Büyük Birlik Partisi ilçe kongresi saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması ile başladı. Tek liste ile gidilen seçimlerde Necdet Karabıyık Büyük Birlik Partisi Yenice İlçe Başkanlığına seçildi.
BBP Yenice ilçe yönetim kurulu Mustafa Dönder, Selim Şahin, Mustafa Yavuz, İbrahim Güler, Halil Ceylan, Ali Karabıyık, Musa Sarı ve Hasan Hüseyin Dolman’dan oluştu.
BBP Yenice ilçe kongresinin hayırlı uğurlu olmasını dileyen BBP Çanakkale İl Başkanı Levent Çavuş, “Bizim için önce devlet sonra millet ondan sonra hep beraber varız. Devletimiz var olduğu sürece hepimiz birlikte var olacağız. Siyasi parti olarak Cumhur İttifakı’nın destekçisiyiz” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir