109 2
109

Tavaklı'da Trafik Kazası: Bir Ölü, Bir Yaralı

ASAYİŞ 17.10.2023 - 14:32, Güncelleme: 17.10.2023 - 14:32
 

Tavaklı'da Trafik Kazası: Bir Ölü, Bir Yaralı

Çanakkale'nin Ezine ilçesindeki trafik kazasında bir kişi yaşamını yitirdi, kamyon sürücüsü gözaltına alındı.

Ezine ilçesinde, akşam saatlerinde meydana gelen korkunç bir trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti. Kaza, Tavaklı köyünde gerçekleşti. 24 yaşındaki Nurettin E. tarafından kullanılan 28 AL 168 plakalı otomobil, karşı yönden gelen 48 yaşındaki Şaban E. tarafından kullanılan 41 ACA 500 plakalı kamyonla çarpıştı. Kazada otomobilde yolcu olarak bulunan 18 yaşındaki Muhsin Özer, çarpışmanın etkisiyle sıkıştı. Kaza anını gören diğer sürücüler, hemen jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, araçta sıkışan Muhsin Özer'i kurtarmak için seferber oldu. Sağlık ekipleri de hızla müdahalede bulundular ve yaralı Muhsin Özer'i ambulansla Ezine Devlet Hastanesine sevk ettiler. Ne yazık ki, tüm çabalara rağmen Muhsin Özer hastanede hayatını kaybetti. Otomobil sürücüsü Nurettin E. ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Jandarma, kaza ile ilgili ayrıntılı bir inceleme başlatırken, kamyon sürücüsü gözaltına alındı. Bu üzücü kaza, aileleri ve köyün halkını derin bir üzüntüye boğdu. Trafik güvenliği konusundaki hassasiyetin önemini bir kez daha hatırlatıyor ve bu tür kazaların önlenmesi için gerekli tedbirlerin alınmasını temenni ediyoruz. 
Çanakkale'nin Ezine ilçesindeki trafik kazasında bir kişi yaşamını yitirdi, kamyon sürücüsü gözaltına alındı.

Ezine ilçesinde, akşam saatlerinde meydana gelen korkunç bir trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti. Kaza, Tavaklı köyünde gerçekleşti. 24 yaşındaki Nurettin E. tarafından kullanılan 28 AL 168 plakalı otomobil, karşı yönden gelen 48 yaşındaki Şaban E. tarafından kullanılan 41 ACA 500 plakalı kamyonla çarpıştı. Kazada otomobilde yolcu olarak bulunan 18 yaşındaki Muhsin Özer, çarpışmanın etkisiyle sıkıştı.

Kaza anını gören diğer sürücüler, hemen jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, araçta sıkışan Muhsin Özer'i kurtarmak için seferber oldu. Sağlık ekipleri de hızla müdahalede bulundular ve yaralı Muhsin Özer'i ambulansla Ezine Devlet Hastanesine sevk ettiler. Ne yazık ki, tüm çabalara rağmen Muhsin Özer hastanede hayatını kaybetti. Otomobil sürücüsü Nurettin E. ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

Jandarma, kaza ile ilgili ayrıntılı bir inceleme başlatırken, kamyon sürücüsü gözaltına alındı. Bu üzücü kaza, aileleri ve köyün halkını derin bir üzüntüye boğdu. Trafik güvenliği konusundaki hassasiyetin önemini bir kez daha hatırlatıyor ve bu tür kazaların önlenmesi için gerekli tedbirlerin alınmasını temenni ediyoruz. 

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir