Otomobil alev topuna döndü, canını hiçe sayıp yangını söndürmeye çalıştı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.02.2025 - 16:09, Güncelleme: 02.02.2025 - 10:25
 

Otomobil alev topuna döndü, canını hiçe sayıp yangını söndürmeye çalıştı

Otomobil alev topuna döndü, canını hiçe sayıp yangını söndürmeye çalıştı
Bursa’da bir sürücü aracındaki yangına tavanına çıkıp su dökerek müdahale etti. Yürekleri ağza getiren görüntü kameraya anbean yansıdı.Osmangazi ilçesinde seyir halindeki araç, motor kısmından alev aldı. Durumu fark eden sürücü aracını emniyet şeridine çekti. Çevredekiler yangın tüpü ararken, sürücü canını hiçe sayıp aracın tavanına çıkarak bir şişe suyu alevlerin üzerine döktü. O anlar kameraya yansırken, itfaiye ekiplerinin söndürdüğü araç kullanılamaz hale geldi. Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.
Otomobil alev topuna döndü, canını hiçe sayıp yangını söndürmeye çalıştı
Bursa’da bir sürücü aracındaki yangına tavanına çıkıp su dökerek müdahale etti. Yürekleri ağza getiren görüntü kameraya anbean yansıdı.
Osmangazi ilçesinde seyir halindeki araç, motor kısmından alev aldı. Durumu fark eden sürücü aracını emniyet şeridine çekti. Çevredekiler yangın tüpü ararken, sürücü canını hiçe sayıp aracın tavanına çıkarak bir şişe suyu alevlerin üzerine döktü. O anlar kameraya yansırken, itfaiye ekiplerinin söndürdüğü araç kullanılamaz hale geldi. Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

Bursa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir