Lapseki Köy Yollarında Beton Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor

21.09.2023 - 12:44, Güncelleme: 21.09.2023 - 12:44
 

Lapseki Köy Yollarında Beton Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor

Lapseki'de 8 km uzunluğundaki köy yollarına beton kaplama ile iyileştirme çalışmaları hızla devam ediyor. Ulaşım daha da kolaylaşıyor!

Lapseki ilçesindeki köy yollarında devam eden silindir ile sıkıştırılmış beton yol yapım çalışmaları, 2023 yılında Lapseki Kaymakamlığı ve Köylere Hizmet Götürme Birliği işbirliğiyle hayata geçiriliyor. Bu kapsamda, ilçeye bağlı Dişbudak-Nusratiye köyleri arasına 3 bin 300 metre, Umurbey beldesi Balcılar Grup Yoluna bin 600 metre, Eçialan-Dondurma köyleri arasına bin 500 metre ve D 200 Karayolu-Kangırlı köyü arası bin 600 metre olmak üzere toplamda 8 bin metre uzunluğunda silindir ile sıkıştırılmış beton yol inşası gerçekleştiriliyor. Lapseki Kaymakamı Emre Öztürk, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Köylere Hizmet Götürme Birliği Meclis Üyeleri Halil Özer, Hasan Engin, İlçe Özel İdare Müdürü Aydın Şafak Kılıçaslan, İlçe Jandarma Komutanı Berat Demirtuğ, İlçe Emniyet Müdürü Faruk Karabulut ve köy muhtarlarının katılımıyla, Dişbudak-Nusratiye köyleri arasında gerçekleşen yol yapım çalışmasını yerinde inceledi. Ayrıca, yetkili firmadan projenin ilerleyişi hakkında bilgi aldılar. Yol yapım çalışmaları, hızla ilerliyor ve tamamlanması hedeflenen süre 1 aydır. Bu önemli altyapı çalışmaları, Lapseki ilçesinin ulaşım ağını güçlendirerek köylerin daha iyi bir yol ağına kavuşmasını sağlayacak ve bölgedeki yaşam kalitesini artıracaktır. 
Lapseki'de 8 km uzunluğundaki köy yollarına beton kaplama ile iyileştirme çalışmaları hızla devam ediyor. Ulaşım daha da kolaylaşıyor!

Lapseki ilçesindeki köy yollarında devam eden silindir ile sıkıştırılmış beton yol yapım çalışmaları, 2023 yılında Lapseki Kaymakamlığı ve Köylere Hizmet Götürme Birliği işbirliğiyle hayata geçiriliyor. Bu kapsamda, ilçeye bağlı Dişbudak-Nusratiye köyleri arasına 3 bin 300 metre, Umurbey beldesi Balcılar Grup Yoluna bin 600 metre, Eçialan-Dondurma köyleri arasına bin 500 metre ve D 200 Karayolu-Kangırlı köyü arası bin 600 metre olmak üzere toplamda 8 bin metre uzunluğunda silindir ile sıkıştırılmış beton yol inşası gerçekleştiriliyor.

Lapseki Kaymakamı Emre Öztürk, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Köylere Hizmet Götürme Birliği Meclis Üyeleri Halil Özer, Hasan Engin, İlçe Özel İdare Müdürü Aydın Şafak Kılıçaslan, İlçe Jandarma Komutanı Berat Demirtuğ, İlçe Emniyet Müdürü Faruk Karabulut ve köy muhtarlarının katılımıyla, Dişbudak-Nusratiye köyleri arasında gerçekleşen yol yapım çalışmasını yerinde inceledi. Ayrıca, yetkili firmadan projenin ilerleyişi hakkında bilgi aldılar.

Yol yapım çalışmaları, hızla ilerliyor ve tamamlanması hedeflenen süre 1 aydır. Bu önemli altyapı çalışmaları, Lapseki ilçesinin ulaşım ağını güçlendirerek köylerin daha iyi bir yol ağına kavuşmasını sağlayacak ve bölgedeki yaşam kalitesini artıracaktır. 

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve troyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
sanalbasin.com üyesidir